Real Madrid - Barcelona 2-1 (rezumat video). Supercupa Spaniei este a Realului. Joc superb, cu un Real Madrid stralucitor.

30 August 2012, 00:52 | 5389 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Real-Barca, un nou El Clasico de poveste.

Real Madrid a câştigat pentru a noua oară Supercupa Spaniei, reuşind să câştige meciul retur, disputat la Madrid, contra eternei rivale, Barcelona, cu scorul de 2-1.

Golurile au fost înscrise de Higuain ( min 11), după o pasă de 50 de metri a lui Pepe, şi Cristiano Ronaldo (min 19) , după ce a preluat mingea cu calcaiul, pentru Real, respectiv de Messi (min 43) , după o lovitura liberă de la 25 de metri, pentru Barca. În minutul 29, Adriano (Barcelona) a fost eliminat după ce l-a faultat pe C.Ronaldo, scăpat singur spre poarta lui Valdes. Pe lângă goluri, meciul a fost presărat cu foarte multe ocazii, majoritatea ratate de cei de la Real. În repriza a doua, pe fondul unei uşoare retrageri a celor de la Real, Barca a încercat să egaleze, însă Pedro, Alba sau Tello au ratat situaţii foarte bune. Supercupa revine Realului, care, per ansamblu, a fost formatia mai bună.

Iată rezumatul video al meciului, incarcat de pe youtube:

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
DmX Mihai Ronaldo pe 17 Decembrie 2012, 10:17
#1
yeahhhhh
Ronaldo fenomeno goal :D cheese
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.