Chelsea - Barcelona, miercuri, ora 21.45, TVR 1. Șocul semifinalelor Ligii Campionilor! Chelsea dorește revanșa pentru eliminarea de acum 3 ani!

18 Aprilie 2012, 00:20 | 7197 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Chelsea-Barcelona, o semifinala de vis!

După ce prima semifinală a Ligii Campionilor s-a încheiat cu un rezultat destul de puțin scontat, Bayern învingând Real cu scorul de 2-1 și păstrând șanse bune de calificare, ziua de miercuri ne propune un alt meci-spectacol. Chelsea-Barcelona este partida care are o istorie aparte.

Acum 3 ani, tot pe stadionul lui Chelsea, cele două echipe s-au întâlnit în meci retur al uneia din semifinalele Ligii Campionilor. După un arbitraj scandalos al norvegianului Orebro, Barca s-a calificat în finală, pe care a și câștigat-o. Dorința de revanșă a jucătorilor lui Chelsea este foarte mare. Didier Drgoba a declarat : "O mulţime de lucruri s-au schimbat de la ultimul meci pe care l-am jucat contra Barcelonei, dar dorinţa de a-i învinge e mai mare ca oricând. Am venit la Chelsea pentru a juca astfel de meciuri, e o întâlnire care ne motivează pe toţi la maxim. Am multe amintiri neplăcute de la ultima partidă jucată pe Stamford Bridge contra Barcelonei, sper să ne răzbunăm".

Pentru Lampard si Drogba, doi   dintre jucătorii lui Chelsea, acest meci este foarte important, deoarece au ajuns la o varsta, 33 de ani, și posibilitatea de a mai câștiga trofee s-a redus simțitor. Barcelona, chiar dacă a câștigat foarte multe trofee în ultimii ani, are aceeași dorință de victorie. Messi, Fabregas, Iniesta sau Xavi sunt jucătorii care pot decide soarta meciului prin execuții individuale, însă Barca se bazează pe jocul colectiv, acel tiki-taka ce a făcut-o celebră în lume.

Meciul Chelsea-Barcelona începe la ora 21.45 și va fi televizat de TVR1.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.