Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 17 aprilie, ora 21.45, în direct pe TVR 1. Prima semifinală a Ligii Campionilor este deschisă oricărui rezultat.

17 Aprilie 2012, 01:00 | 6769 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Liga Campionilor a ajuns in pragul semifinalelor.

Liga Campionilor la fotbal a ajuns la faza semifinalelor, ale căror partide tur sunt programate în această săptămână, marţi şi miercuri. Ambele confruntări se anunţă extrem de echilibrate, cu un plus pentru duelul dintre Bayern şi Real Madrid, unde gazdele sunt favorite la victorie in confruntarea cu echipa "galactică".

J.Mourinho, antrenorul  Realului, va încerca să  califice echipa într-o nouă finală. Ambițiile madrilenilor sunt uriașe, având în vedere că pot întâlni în ultimul act rivala de-o viață, Barcelona. De cealalta parte, Bayern resimte înfrângerea de acum o săptămână, de la Dortmund, înfrângere care a consfințit pierderea titlului în Germania. O calificare în finala Ligii Campionilor ar mai îndulci amarul pierderii titlului în Germania. Ribery și Robben sunt armele principale ale bavarezilor, cei care vor trebui să facă diferența.

Meciul Bayern-Real va începe la ora 21.45 și va fi televizat de postul TVR 1.

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.