FCM Alexandria - Turris Turnu-Măgurele 4 - 1. Derby doar în statistici, nu pe teren!

04 Aprilie 2012, 00:03 | 7495 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Stadionul Municipal Alexandria

Meciul dintre FCM Alexandria și Turris Turnu-Măgurele, contând pentru etapa a XIX-a a diviziei C, a fost unul fără istoric.

Gazdele, FCM Alexandria, s-au impus cu scorul de 4-1, după un joc în care au dominat aproape total. Echipa turneana a evoluat slab, nici măcar vreo urmă de ambiție nu regăsim în jocul echipei antrenate de V.Nitoi.

Golurile au fost înscrise de D. Voicilă (min.37), Moga (min.54), Lățea (min.83), Lăcoviște (min 90, din penalty), pentru alexandreni, respectiv de  C. Mihai (min.81), pentru turneni. Mihai Ionescu, patronul formației din Turnu-Măgurele, a renunțat, pentru acest retur, la mai mulți  jucători cu salarii mari, promovând o serie de tineri, cu care să atace promovarea sezonul viitor.

Deși veștile dinspre Turris încă nu sunt pozitive, așteptăm ca începutul campionatului viitor să găsească echipa evoluând pe stadionul din Turnu-Măgurele, iubitorii de fotbal turneni meritând o asemenea bucurie. În ceea ce-i privește pe alexandreni, problemele financiare din trecut au fost rezolvate, astfel că echipa se exprimă coerent, devenind o forță în seria a III-a a diviziei C.

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
tudose pe 05 Aprilie 2012, 23:13
#2
g
promoveaza la anul si la multi ani !!
sees pe 04 Aprilie 2012, 15:24
#1
forza
hai Turris
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.