FCM Alexandria - Turris Turnu-Măgurele, marţi, ora 17.00. Fostul derby judeţean are loc la Alexandria, însă nu mai stârneşte pasiunile de acum câţiva ani!

03 Aprilie 2012, 00:02 | 5205 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Turris Turnu-Magurele a ramas doar cu numele echipa orasului teleormanean.

Marți, la Alexandria, se va desfășura jocul dintre echipele FCM Alexandria și Turris Turnu-Măgurele, contând pentru etapa a XIX-a a diviziei C. Fostul derby județean, care stârnea multe pasiuni în cele două orașe teleormănene, are acum doar rostul unui joc fără  miză.

Ca o ironie, putem spune că Turris Turnu-Măgurele joacă mâine cel mai aproape de locul unde își are, scriptic, sediul. Suporterii din Turnu-Măgurele au acum ocazia să vadă formația turneana la lucru, probabil pentru ultima oară în acest sezon, pentru că celelalte meciuri se dispută la mare depărtare de Turnu. Referitor la meci, putem spune că lucrurile stau exact invers decât în tur. Atunci, în etapa a IV-a, echipa din Turnu-Măgurele era neînvinsă și avea drept obiectiv promovarea în liga secundă. Din păcate pentru trupa patronată de Mihai Ionescu, acel meci din tur a tăiat aripile echipei turnene, astfel că situația de acum este una de necrezut la începutul campionatului.

Turris se află pe locul 11 cu 18 puncte din 15 meciuri, în timp ce FCM Alexandria se află pe locul 8, cu 22 de puncte din 16 meciuri. Echipa turneana nu are vreun obiectiv în acest retur, antrenorul V.Nitoi încercând promovarea unor jucători tineri, fără să se pună baza pe rezultate bune. Se știe că din seria a III-a, datorită retragerii a trei formații, nu va retrograda nimeni, așa încât doar lupta pentru promovare mai atrage interesul iubitorilor de fotbal.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
ew pe 03 Aprilie 2012, 13:21
#1
ut
fratilor faceti ceva sa joace iar echipa in turnu nu o lasati asa moarta ca ne placea si8 noua turnenilor sa vedem meciurile pe stadion lav noi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.