Oltchim Ramnicu Vâlcea - Gyor, semifinala Ligii Campionilor la handbal feminin. Duminică, ora 18.00, în direct pe DigiSport 1. Succes, fetelor!

01 Aprilie 2012, 06:02 | 6747 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Oltchim vrea in finala

Duminică 1 aprilie, la Ramnicu Vâlcea, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Traian” (nu are legătură cu preşedintele României!), va avea loc meciul de handbal dintre echipele Oltchim Ramnicu Vâlcea şi Gyor (Ungaria), contând pentru turul semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin. Partida este deschisă oricărui rezultat, cele două formaţii fiind, probabil, alături de Buducnost Podgorita, cele mai bune din lume în acest moment. Meciul de la Rm. Vâlcea este de o importanţă majoră, un rezultat bun însemnând şi şanse de calificare mari  pentru una dintre echipe.

Preşedintele FRH, Cristian Gatu, declară că Oltchim are nevoie de o victorie la 7 goluri diferenţă, pentru ca în retur să poată evolua fără să-şi facă probleme că nu se va califica în finală. Elevele antrenorului Radu Voina sunt mobilizate la maxim şi au declarat că obiectivul  este calificarea în finală. Oltchim şi Gyor s-au mai întâlnit intr-o altă semifinala a LC, acum doi ani, calificarea obţinând-o echipa română. Biletele pentru meciul de la Rm.Vâlcea s-au epuizat demult, Sala Sporturilor fiind neincapatoare pentru numărul mare de doritori să vadă pe viu acesat meci. Meciul Oltchim - Gyor va începe la ora 18.00 şi va fi transmis în direct de postul de televiziune DigiSport 1. Succes, Oltchim!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.