Cutremur la Turris Turnu-Măgurele! Patronul Mihai Ionescu se gândește să desființeze echipa!

11 Decembrie 2011, 00:03 | 2434 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Turris Turnu-Magurele se va retrage din divizia C!

Promovarea în Liga a II-a. Acesta a fost obiectivul fixat de conducerea clubului Turris Turnu Măgurele la startul acestui sezon. Auspiciile păreau favorabile, preşedintele grupării turnene reuşind transferul unor jucători „cu nume”. Victoriile din primele trei etape au urcat Turrisul pe prima poziţie, însă primele scântei au apărut după remiza de acasă cu FCM Alexandria, meci de orgoliu pentru cele două rivale.

De aici, Turris a început să alterneze rezultatele bune cu înfrângeri neaşteptate. Mai mult, nu a putut tranşa nicio partidă în întâlnirile directe cu pretendentele la supremaţia seriei. Finalul de tur i-a găsit pe turneni cu trei înfrângeri consecutive pe teren propriu şi, evident, departe de obiectivul propus. Toate acestea au dus la despărţirea de mai mulţi jucători, dar şi la demiterea antrenorului Cornel Nica.

Demiterea antrenorului Cornel Nica este o măsură normală în condiţiile actuale. Împreună, ne-am propus un obiectiv dar, în tot turul, n-am câştigat decât două meciuri acasă! Au mai fost şi alte nereguli la domnul Nica, însă prefer să nu le fac publice. Investiţiile făcute, comparativ cu locul din clasament, mă determină să mă gândesc, în proporţie de 99 la sută să retrag echipa!”-Mihai Ionescu (finanţator Turris)

Raul Mihai

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
buc*rescu zis vulpe pe 14 Februarie 2012, 19:46
#7
sigur n-ai fost dat afara de la turris ???
da.ma ardeleanule.ce profesionist esti !!_))))) ai ajuns la o echipa care e pe locul 15,in liga 3a.pe unde ai jucat,ai plecat numai cu litigii..(otopeni,turnu severin,voluntari....mai vrei???profesionistule care esti !! mai mult ai stat pe bara .esti coleg cu marius dragulescu,nebunule..-)))))) smile)
carmaciu\\\' pe 14 Februarie 2012, 17:18
#6
xx
esti un m***t, frana. oricum erati fomisti. si inainte de ionescu. asa veti fi si dupa ionescu. nu vad de ce va deranjeaza sa faceti foamea si cat santeti la el. asa o sa muriti. obisnuiti-va cu gandul asta! viata selecteaza si sita e deasa.
frana pe 06 Februarie 2012, 19:26
#5
incapabili
asa este vb lu ardeleanu ca mai are mlte de invatat patronu plecati toti ca faceti foamea acolo..........
remus pe 22 Ianuarie 2012, 13:52
#4
interviu sport ilfov
Exclusiv – Marius Ardeleanu – “Mihai Ionescu nu are dreptul sa ma jigneasca! Mai are multe de invatat!…”\\nData 19 Ian. 2012, categoria Fotbal Ligi superioare\\nFostul capitan al Turriss-ului, Marius Ardeleanu (foto nr 18), si-a reziliat contractul cu gruparea teleormaneana, fiind cel de al 5-lea jucator cu experienta care si-a dorit si a obtinut acest lucru, urmand calea lui Cr. Turcu, R. Cozma, Giugiumica si Petcu.\\nPentru ca in urma cu ceva timp oficialii clubului spuneau ca a fost pus pe liber, lucru se pare inexact, Ardeleanu a tinut sa-si exprime opinia prin intermediul IlfovSport, declarandu-ne in exclusivitate:\\n“Mi-am reziliat contractul cu acest club la cererea mea si am cazut de acord cu patronul Ionescu ca este mai bine asa, deoarece acesta nu poate asigura conditii propice performantei.\\n\\n\\n
dragos pe 17 Decembrie 2011, 18:08
#3
forzza Turris
sa dea dumnezeu sa urcam in liga 2 macar cu echipa de forbal sa ne mandrim ca in orasu asta in devenire o comuna nu avem cu ce sa ne mandrim.
tr pe 15 Decembrie 2011, 12:33
#2
sa mori tu ca se desfinteaza?
Ba da esti un mancator de caca.A-ti vrea voi astia de-i cantati prohodul lui IONESCU dar o sa vedeti la primavara ce surpriza aveti
baleala pe 13 Decembrie 2011, 19:36
#1
prieten cu patronul echipei
nu este adevarat k se desfiinteaza echipa sunt numai zvonuri false
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.