Turris Turnu-Măgurele - Inter Clinceni 0 - 1 ! Continuă seria înfrângerilor.

25 Noiembrie 2011, 22:45 | 2597 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
De mult n-a mai inscris un gol , pe teren propriu, Turris.

Turris Turnu-Măgurele a pierdut încă un joc pe teren propriu, al treilea în acest tur de campionat, 0-1 cu Inter Clinceni. Deși toată lumea se aștepta la o victorie a turnenilor, rezultatul a fost unul nesteptat. Elevii lui Cornel Nica, cei de la Turris, au făcut un meci slab, fără imaginație, încâlcit și cu puține faze de poartă.

Prima repriză a fost dominată ușor de Inter Clinceni, jucătorii lui Titi Dumitriu având trei ocazii de gol și reușind să înscrie, prin M.Luca, în minutul 40, golul care s-a dovedit al victoriei. Prima repriză a fost foarte slabă pentrui Turris, echipa având o singură ocazie de gol, lobul lui F.Radu fiind respins, din fața liniei porții, de un fundaș advers. Repriza a doua a fost una cu puține faze de gol, câte două pentru fiecare echipă, însă fără vreun gol. C.Nica, tehnicianul turnenilor, a efectuat  mai multe schimbări, încercând să dinamizeze atacul, însă fără rezultat.

În repriza a doua a intrat și Vrăjitoarea, însă atacantul turnean s-a remarcat printr-o ocazie de gol și numeroase proteste la deciziile arbitrilor. În tribune s-au aflat aproximativ 150 de spectatori, care au înfruntat, cu stoicism, frigul. Primtre spectatori i-am remarcat pe Stan Prodan, președintele AJF Teleorman și P.Rădan, zis Patica, cunoscutul slujitor al lui L.Dragnea și sprijinitor al formației din Uda Clocociov. Cei doi au discutat destul de mult, gurile rele spunând că s-a vorbit despre arbitraje mai favorabile pentru echipa Udinese, care nu prea mai reuseste victorii.

Cu această înfrângere, Turris se apropie de  zona retrogradării, astfel că obiectivul echipei va deveni, se pare, evitarea retrogradării. Patronul Mihai Ionescu a plecat dezamăgit de la stadion, măsurile pe care le va lua vor fi drastice. Câțiva jucători vor pleca, în mod sigur, în această iarnă, iar în locul lor vor fi promovați tineri, care pot aduce o îmbunătățire a jocului echipei.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
doru mone pe 25 Decembrie 2011, 01:27
#4
echipa lui ionescu
nu aveti valoare incepand cu patronul pana la ultimul angajat,sunteti niste aroganti .\\n
unu pe 27 Noiembrie 2011, 19:49
#3
rusine !
smile) de-aia mancati bah bataie de la toti ?ca erati cu gandu la salarii ?prost o fi de v-o da 1 leu !magarilor!
r pe 26 Noiembrie 2011, 19:11
#2
hg
pana si la fotbal turnu a ajuns tare rau macar sa nu cadeti in onoare cu scrioastea din deal
....... pe 26 Noiembrie 2011, 17:21
#1
...........
sa dea salariile la jucatori
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.