Turris Turnu-Măgurele - Urban Titu 0-1. Adio, promovare! Bonjour, tristesse!

11 Noiembrie 2011, 18:22 | 1750 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Mingea nu a vrut sa intre in poarta celor din Titu!

Vineri, 11 noiembrie, în cadrul etapei a XIII-a a diviziei C la fotbal, Turris Turnu-Măgurele a fost învinsă, scor 0 - 1, gol M.Ionică în min.5, de formația Urban Titu. Jocul a fost unul la discreția gazdelor, care au dominat cea mai mare parte a meciului. Cei din Titu au avut trei mari ocazii de gol,  de două ori ratând singuri cu portarul Neagu.

Turris a ratat din toate pozițiile, inclusiv un penalty, în minutul 45. În repriza a doua s-a jucat la o singură poartă, a oaspeților, însă ratarile turnenilor au exasperat publicul turnean și conducerea tehnică a echipei. Antrenorul Cornel Nica a făcut trei schimbări în primele 10 minute ale reprizei a doua, însă echipa nu a reușit golul egalării. O parte dintre jucători, și ne referim la Vrăjitoarea (tot respectul pentru ce a făcut în anii trecuți, acum este mult prea greoi chiar și pentru divizia C), Zanfir, Badea, Giugiumica, nu au demonstrat că merită să joace în formația turneana.

Patronul Mihai Ionescu a plecat dezamăgit de la stadion, promițând măsuri drastice împotriva unora dintre jucători.  Pe la colțuri se vorbește că este nevoie de o schimbare de antrenor, Cornel Nica fiind depășit, în unele momente, de situația actuală a echipei. Nu știm dacă aceasta este soluția, însă este clar că e nevoie de un șoc la echipă pentru ca lucrurile să reintre pe făgașul normal.

Ceea ce se vede din tribună este că Turris are o bună pregătire fizică, însă jocul echipei suferă la mijloc și la finalizare. Ocazii de gol se creează în permanență, însă ratarile sunt incredibile. O echipă, mai lipsită de noroc ca Turris, rar ne-a fost dat să vedem. Sperăm ca pauza de iarnă, până la care Turris va mai juca un singur meci, acasă contra celor de la Inter Clinceni, va aduce o schimbare în bine a formației turnene.

Tot în această serie, FCM Alexandria a câștigat, scor 3 - 2 (Urucu, min12 și 58, ambele din penalty, Mamaligeanu, min 54, respectiv Nistor, min 10 și V.Lazăr, min 18) partida cu Sportul II Studențesc. După cum ați citit, ambele penalty-uri ale alexandrenilor au fost marcate de Urucu, jucător împrumutat de Turris la Alexandria. Și când te gândești că la Turris nu există un executant bun de lovituri de la 11m!

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
..... pe 14 Noiembrie 2011, 08:05
#4
......
wink Urucu e jucatorul lui Caracal nu al lui turris...dar el a plecat de la echipa la fel ca si multi altii, ptr ca dl. Nica a considerat ca nu mai are nevoie de serviciile lor in noua echipa snake si din lipsa banilor(jucatorii sunt restanti pe 2-3 luni) shock
suporte turnean pe 13 Noiembrie 2011, 09:08
#3
sa vina babele
aducetil urgent pe turcu,zoicas,petcu,puneti toate babele in teren sa promovam si noi,anul trecut veneam la meci de placere sa vedem fotbal si acum vedem ce,,,,,, pacat pacat de bani bagati de dom ionescu in echipa .vai mama voastra de antrenori si jucatori de la tunari \\n,fa o echipa cu jucatori din magurele
BREAKING NEWS pe 12 Noiembrie 2011, 14:23
#2
BREAKING NEWS
PENTRU CA NUA ARE SANSE LA PRIMARIA DIN RIO DE JANEIRO ROMARIO DE SOUZA VA CANDIDA LA PRIMARIA TURNU MAGURELE, ACCEPTAND SI POSTUL DE ANTRENOR AL ECHIPEI DIN LOCALITATE. snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake
5 pe 11 Noiembrie 2011, 21:50
#1
f
baa luati masuri ca am ajuns rau
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.