CSO Plopeni - Turris Turnu-Măgurele 1 - 1. Egalați în minutul 90!

04 Noiembrie 2011, 23:21 | 1625 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Turris e tot mai departe de podiumul seriei a treia a diviziei C.

Turris Turnu-Măgurele a făcut un joc foarte bun în deplasarea de la Plopeni. Deși CSO Plopeni este una dintre echipele de frunte ale seriei, Turris a reușit să conducă mai bine de 70 de minute și numai ghinionul a făcut să nu plece spre casă cu toate cele trei puncte. Începutul meciului a fost echilibrat, fără situații importante de gol. Totuși, în minutul 17, R.Badea a reușit să deschidă scorul pentru Turris, la una dintre puținele ocazii ale primei rerprize.

Din păcate, pentru fault în postură de ultim apărător, Toncea (Turris) a fost eliminat în minutul 31, fapt ce a condus la retragerea turnenilor în apărare. Cu tot omul în plus, CSO Plopeni a avut mari dificultăți în a-și crea ocazii clare de gol, dominarea gazdelor fiind una haotică. În ultimele minute, cu un ajutor discret al arbitrului, jocul a fost împins în careul Turrisului și inevitabilul s-a produs. CSO Plopeni a reușit să egaleze prin Puchea, care a stabilit  scorul final, 1-1.

Rezultatul nemulțumește formația turneana, care a fost echipa mai valoroasă, însă arbitrajul și unele carențe ale echipei, au făcut ca jocul să se încheie egal. M.Ionescu, patronul turnenilor, a criticat arbitrajul, însă a recunoscut că și greșelile propriei echipe au dus Turrisul pe locul pe care se află în prezent, departe de podium.

Cum până la finalul turului, Turris va evolua de două ori pe teren propriu, conducerea echipei speră ca cele șase puncte să aducă Turrisul pe podium. Cealaltă echipă din Teleorman, FCM Alexandria, va evolua sâmbătă la Inter Clinceni.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.