Turris Turnu-Măgurele - Conpet Ploiești 0 - 0. Un egal cât o înfrângere!

15 Octombrie 2011, 00:21 | 1413 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Mingea nu a vrut sa intre in plasa.

Vineri, 14 octombrie, la Popești-Leordeni, în meci contând pentru etapa a IX-a a diviziei C, Turris Turnu-Măgurele și Conpet Ploiești au terminat la egalitate, scor 0-0. Partida, un derby al seriei, a fost dominată, în cea mai mare parte, de echipa turneana, care a irosit câteva situații de gol foarte bune. Ratarile, marea problemă a echipei antrenate de Cornel Nica, au făcut ca scorul să rămână egal. Nici schimbările făcute în repriza a doua nu au reușit să modifice ceva în jocul turnenilor, astfel că rezultatul a rămas neschimbat.

Conpet Ploiești a arătat că este o echipă bună, însă în atac a contat prea puțin. Mihai Ionescu, patronul echipei turnene, a fost dezamăgit de rezultat, însă a pus acest semieșec și pe faptul că echipa Turris a fost nevoită să joace pe teren neutru, din cauza suspendării terenului după meciul cu CS Buftea. Șansele la promovare au scăzut, mai ales că CS Buftea a câștigat, pe teren propriu, scor 4-2, cu Viitorul Domnești.  În etapa următoare, Turris va evolua la Chiajna, împotriva echipei secunde a Concordiei.

 

FCM Alexandria a reușit a doua victorie în acest sezon, scor 1-0, împotriva formației CSO Plopeni, prin golul lui Lățea din minutul 72. Vestea proastă pentru alexandreni este că F.Voicilă, președintele FCM,  a început diligențele necesare pentru a retrage echipa din divizia C. Motivul este unul cunoscut, lipsa banilor, însă sperăm că acest lucru, retragerea echipei, să nu se întâmple. Sunt în Alexandria multe firme profitabile, mulți investitori cu averi mari, care pot prelua echipa.

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.