Turris Turnu-Măgurele - Conpet Ploiești, vineri, 14 octombrie, ora 15.00. Derby-ul se dispută la Popești-Leordeni, deoarece Turris are terenul suspendat.

14 Octombrie 2011, 00:04 | 1571 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Stadionul din Popesti-Leordani, locul de desfasurare al meciului

Turris Turnu-Măgurele va întâlni vineri, 14 octombrie, în cel mai interesant meci al etapei a noua a diviziei C, formația Conpet Ploiești. Prahovenii se află pe locul doi în serie, însă au un joc mai putin disputat. Turris, ocupanta locului patru, la trei puncte de lider, CS Buftea, are șansa să treacă peste ploieșteni, diferența de două puncte putând fi anihilată doar cu o victorie.

După suspendările de o etapă, în urma gravelor incidente de la sfârșitul meciului cu CS Buftea, revin la Turris Ionuț Petcu și Marius Zanfir, astfel că antrenorul Cornel Nica poate folosi 11-le de bază. Conpet Ploiești, antrenată de fostul internațional Mugur Bolohan, este neînvinsă după primele 6 jocuri, astfel că meciul se anunță deosebit de dificil.

Din păcate pentru iubitorii de fotbal turneni, meciul se va desfășura la Popești-Leordeni, deoarece terenul din Turnu-Măgurele este suspendat o etapă. Incidentele de la meciul cu Buftea au făcut ca, probabil, cel mai important meci al Turris-ului din acest tur de campionat, să se joace pe teren neutru.

Mihai Ionescu, patronul echipei turnene, nu concepe alt rezultat decât victoria, cele trei puncte puse în joc fiind vitale pentru rămânerea în cursa promovării. Chiar dacă meciul se desfășoară pe teren neutru, așteptăm o victorie de la elevii lui Cornel Nica, pentru că echipa turneana are unul dintre cele mai puternice loturi din seria a III-a a diviziei C.

 

FCM Alexandria, a doua echipă din Teleorman, a cam uitat gustul victoriei, astfel că meciul cu CS Plopeni este unul în care punctele puse în joc trebuie să rămână la Alexandria.

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Razvan pe 14 Octombrie 2011, 18:47
#2
scor
0-0; pacat, ca am fost pe ei 90% din timp
r pe 14 Octombrie 2011, 18:10
#1
d
scorul..? pls
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.