Viitorul Domnești - Turris Turnu-Măgurele 0 - 2 ! Victoria care menține Turris în cursa promovării!

08 Octombrie 2011, 00:09 | 1688 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Stadionul din Turnu-Magurele este suspendat pentru derby-ul cu Conpet Ploiesti.

Vineri după-amiază, la Domnești, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a diviziei C, echipa locală, Viitorul, a fost învinsă, scor 0-2, de formația Turris Turnu-Măgurele.

Meciul a fost unul destul de echilibrat, cu ocazii de ambele părți, însă echipa care a fructificat o parte din ocazii a câștigat. Golurile echipei turnene au fost înscrise de Cristian Turcu, în minuțele 40 și 60. Victoria turnenilor menține echipa în lupta pentru promovare, între lider, Conpet Ploiești, și Turris, au rămas doar două puncte diferență.

Patronul turnenilor, Mihai Ionescu, s-a arătat încântat de joc și de rezultat. Visul promovării continuă să trăiască în gândurile celor de la Turris.

Din păcate, etapa viitoare, atunci când Turris întâlnește Conpet Ploiești, liderul momentului în seria a III-a, terenul din Turnu-Măgurele este suspendat, motiv pentru care meciul se va desfășura, probabil, la București. Inimosul public turnean, cel care a început să îndrăgească echipa Turris și să o încurajeze la fiecare meci de pe teren propriu, este văduvit de vizionarea unei partide foarte interesante.

Cealalta echipa teleormaneana, FCM Alexandria, continua sirul dezamagirilor, fiind invinsa, scor 1 - 3, de Chimia Brazi.

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
g pe 08 Octombrie 2011, 21:03
#2
g
buftea e pe primul
suporter pe 08 Octombrie 2011, 18:09
#1
performanta
Felicitari M.IONESCU, stafului si jucatorilor !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.