Turris Turnu-Măgurele - CS Buftea 1 - 1. Remiză ... cu scandal! FCM Alexandria, în vrie, 1 - 1, pe teren propriu, cu Chiajna II.

30 Septembrie 2011, 22:48 | 2666 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Turris nu a mai atacat ca-n meciul cu Mihailesti

Vineri, 30 septembrie, în meci contând pentru etapa a VII-a a diviziei C, Turris Turnu-Măgurele și CS Buftea au terminat la egalitate, scor 1 - 1. Golurile partidei au fost înscrise de Ionuț Mocanu (min 87), pentru turneni, respectiv D.Păun (min 51), pentru ilfoveni.

Derby-ul echipelor clasate pe locurile 2 și 3 a oferit puțin fotbal și mulți nervi. Cele două echipe au jucat un fotbal urât, presărat cu multe faulturi și multe simulări. La ultimul capitol, oaspeții au fost campioni, echipa lor medicală alergând mai mult decât unii jucători. Prima repriză a fost una anostă, cu puține ocazii de gol, câte una la fiecare poartă, însă au fost, din abundență, faulturi.  Brigada de arbitri a greșit de câteva ori, în defavoarea ambelor echipe, însă acest lucru a dus la creșterea nervozității de pe teren. După deschiderea scorului, oaspeții din Buftea au practicat antijocul, sub privirile îngăduitoare ale arbitrului de centru. Egalarea s-a produs în minutul 87, când fundașul Mocanu a reușit să înscrie la o fază destul de confuză.

Finalul meciului a fost presărat cu incidente, arbitrul fiind total depășit de situație. Poliția turneana a intervenit cu întârziere, însă incidentele de la final au lăsat un gust amar celor 350 de spectatori prezenți la meci.

Acest egal, corobortat cu victoria lui Conpet Ploiești la Filipeștii de Pădure (un "blat ordinar", spun gurile rele), aduc Turris-ul la 7 puncte de locul întâi. Speranța promovării mai licăre, însă lucrurile devin, din ce în ce, mai complicate.

Cum scriam și-n avancronica meciului, pentru a promova nu e nevoie doar de o echipă bună, mai sunt și alte lucruri de rezovat, precum alocarea de alți bani, presiuni și pile la arbitri, la adversari și la adversarii adversarilor, și nu în ultimul rând, încredere și liniște la echipa.

Domnul Mihai Ionescu este un altfel de patron, dumnealui încearcă să promoveze, în primul rând, sportiv. Din păcate, ceilalți adversari sunt mai buni în spatele "cortinei", astfel că au șanse mai mari de promovare. Ca un exemplu a ceea ce am susținut mai sus, avem rezultatele celor trei echipe implicate în lupta pentru promovare, la Filipeștii de Pădure. CS Buftea și, chiar în această etapă, Conpet Ploiești, au câștigat acolo, în timp ce Turris, echipă care joacă doar pe teren, a fost învinsă.

Chiar dacă mici, șansele la promovare rămân, de aceea credem în continuare în Turris și patronul Mihai Ionescu.

Într-un alt meci din această etapă, FCM Alexandria a remizat, 1 - 1, pe teren propriu, cu formația Concordia II Chiajna. Meciul a fost unul de o slabă factură tehnică și tactică, în care au abundat greșelile. Rezultatul este echitabil, nici una dintre protagoniste nemeritând să câștige. Finalul meciului, ca și la Turnu-Măgurele, a fost unul cu incidente. Arbitrul meciului a acordat, în minutul 88, o lovitură de la 11 m pentru oaspeți. Jucătorii alexandreni, în frunte cu portarul Mirancea, au protestat vehement, la corul celor care cereau socoteală arbitrilor alăturându-se și F. Voicilă, șeful echipei alexandrene. Până la urmă, arbitrul a întors decizia, astfel că scorul a rămas egal. FCM Alexandria își continuă coborârea, apropiindu-se cu pași mari de locurile retrogradabile.

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
nea sabin,liderul galeriei pe 06 Octombrie 2011, 12:42
#7
sa va balangane
sa plece din oras si ionescu si toti ti**nii aia care i-a adus de la buc*resti.numai din cauza lor a fost batut mar nea florin troncea !
Fair play pe 01 Octombrie 2011, 20:43
#6
Fair play
Pacat ca se ajunge la astfel de lucruri. Opriti violenta pe stadioane.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2427423446079&set=p.2427423446079&type=1&theater;
dantes pe 01 Octombrie 2011, 20:30
#5
ti**ne, ai grija ca te caut
tronceo, baga-ti-as pooola-n gatu ala care nu il ai, am aflat ca stai in turnu-magurele in cartierul catania, vin intr-o zi iti dau o bataie pana iti creste gatul ca de girafa ! bai boschetare, cum ai indraznit tu sa te dai la mine ? pe ce te bazezi, ma sobolane ? ai vrut si tu sa se dai zmardoi si a plecat batut mar, cioara imputita !
floridor pe 01 Octombrie 2011, 18:24
#4
hai la meci....
Spune-ti ca politia a intervenit tirziu,fals.Daca a-ti cunoaste procedurile,sau v-ati uita mai atent la meciuri,a-ti vedea ca politia nici nu este prezenta pe stadion.De masurile de ordine se ocupa jandarmeria si firmele de paza.Politia asigura masuri de ordine in afara stadionului nu pe stadion.Faptul ca scandalul nu s-a incheiat decit dupa interventia politiei,denota ca politia si-a facut datoria chiar si acolo unde nu are atributii.\\nS-auzim de bine.
marius iancu pe 01 Octombrie 2011, 17:51
#3
dantes un poponar infect
acest imbecil a iscat tot scandalul, un frustrat cretin si idiot. A sarit la Viorel Neagu un angajat al clubului. De specificat ca acest om are un handicap la picior. Infectul de dantes a venit cu bodyguarzi sa se bata cu invalizi.A avut mare noroc ca a fost ținut de Mușat ca altfel cei ce au sărit în apărarea lui Neagu ii stâlceau muia aia pocita.Acest rebut uman, dat afara de la Turris ca a fost prins vânzând meciuri, a lovit pe la spate alt adversar fracturându-i piramida nazala. Obținând certificat medical ii va face plângere penala și sper ca o sa ii ceara despăgubiri. Neavând bani sa treacă strada, se va duce la pușcărie unde isi va activa năravurile din titlu. [surse din interiorul clubului povestesc cum ar fi fost prins în ipostaze tandre cu alt coechipier, el fiind ¨^fundaș¨^ pasiv. Ce sa-i faci omul este cu rozeta în fapt.
suporter pe 01 Octombrie 2011, 11:57
#2
un je**s
Dantes trebuie terfelit si pus la punct, animaluuu.. a mancat o paine frumoasa de la Turris,uita ca stim unde sta ..o sa vina la nea Mihai sa-si ceara scuze in genunchi..
cristal pe 01 Octombrie 2011, 09:13
#1
aroganta
spurcatul de dantes la final a sarit la bataie si l-a tavalit pe troncea.nesimtire pe fata!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.