Turris Turnu-Măgurele - Argeşul Mihăilești 1 - 0. Un singur gol şi multe ratări! Liderul seriei, Conpet Ploiești, a învins, scor 1 - 0, echipa FCM Alexandria.

23 Septembrie 2011, 22:23 | 1980 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Turris Turnu-Magurele a castigat fara emotii.

 

Vineri după-amiază, pe stadionul Municipal din Turnu-Măgurele, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a diviziei C, echipa locală, Dunărea Turris, a învins cu scorul de 1 - 0 formaţia Argeşul Mihăilești. Unicul gol al meciului a fost înscris de Cătălin Mincu în minutul 24, acesta reluând, din careul de şase metri, o minge deviată de Mocanu, în urma unui corner.

Partida, desfăşurată în faţa unui public destul de numeros, peste 350 de spectatori, printre care şi o inimoasă galerie ("trupa cu butoaie", am putea s-o numim), a fost dominată, din primul până în ultimul minut, de echipa gazdă. Rar se vede un meci în care oaspeţii trec doar de câteva ori centrul terenului, având un singur şut la poartă, şi acela în minutul 70. Giurgiuvenii au venit la Turnu-Măgurele doar să se apere, pentru că n-au avut curaj sau pentru că n-au valoare. A doua variantă este mai plauzibilă, jucătorii din Mihăilești jucând execrabil.

Victoria gazdelor nu a fost pusă nici un moment sub semnul întrebării, însă a lăsat un gust amar patronului echipei, Mihai Ionescu. Dumnealui doreşte de la fiecare jucător să dea totul pe teren, să pună "osul " la bătaie, aşa cum se mai zice, însă acest lucru nu se observă la mulţi dintre componenţii Turrisului.

De la Turris s-au remarcat printr-o prestaţie bună doar Florin Radu, Muşat, Dinu şi Zoicas (acesta din urmă, parţial), în timp ce restul echipei a păcătuit prin lipsă de curaj şi prin ratări monumentale. Ratarile tunenilor au scos din sărite până şi pe liniştitul public turnean, care nu poate pricepe cum se pot crea atâtea ocazii mari şi să nu se marcheze. Ocaziile monumentale ratate nu s-au răzbunat din cauză că echipa oaspete este una de slabă calitate, însă, în alte meciuri, acestea vor duce la adevărate catastrofe.

Treaba antrenorului este să antreneze jucătorii să aducă mingea în faţa porţii, acolo, în careul de 16 metri, este doar valoarea jucătorilor cea care contează. Nu poate Cornel Nica să o bage în poartă, jucătorii trebuie să facă acest lucru. Deşi au schimbat componenţa liniei ofensive aproape meci de meci, încă nu s-au găsit jucătorii care să demonstreze că sunt "puncheri" adevăraţi.  Ratarile i-au scos peri albi patronului Mihai Ionescu, însă dumnealui nu renunţă la gândul promovării în liga a II-a.

Într-un alt meci, desfăşurat pe arena din Stejnic, Conpet Ploieşti, liderul seriei, a învins cu 1-0, gol marcat de A.Ştefan (min 44), formaţia FCM Alexandria. Liderul, jucătorii ploieşteni, au dominat partida, însă ratarile au făcut ca scorul să fie doar 1-0.

Alexandrenii, ca în mai toate jocurile din deplasare, s-au apărat şi au încercat pe contraataca "marea cu degetul". Din păcate, n-au reuşit.

În clasament, după 6 etape, primele trei locuri sunt ocupate de următoarele echipe:

1. Conpet Ploieşti 18 p, 13-1

2. CS Buftea 14 p, 12-5

3. Turris Tr.Mag  13 p, 12-4

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
aaa pe 24 Septembrie 2011, 13:15
#1
:)
rateaza mult turnu sigur ca da nu ca sunt vai de ei ...smile))
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.