Turris Turnu-Măgurele - Argeşul Mihailesti, vineri, 23 septembrie, ora 17.00. Un ultim tren pentru promovare!

23 Septembrie 2011, 00:03 | 1584 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Turris incearca sa iasa din pasa proasta

Vineri, 23 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal din Turnu-Măgurele, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Turris Turnu-Măgurele şi Argeşul Mihăilești. Meciul din etapa a șasea a diviziei C la fotbal este unul dintre ultimele prilejuri pentru ca echipa gazdă să reintre în cursa promovării în eşalonul al doilea al fotbalului românesc.

După prima înfrângere, 0 - 1 la Filipeştii de Pădure, conducerea turnenilor a luat măsuri dure împotriva unora dintre jucători. Radu Cosma a fost exclus din lot, fiindu-i reziliat contractul, patronul Mihai Ionescu declarând că nu mai acceptă sa plătească salarii mari pentru  rezultate slabe. Alţi jucători au fost amendaţi, iar întreaga echipă a fost pusă în gardă că, dacă rezultatele nu se îmbunătăţesc, vor urma şi alte sancţiuni. Oaspeţii, Argeşul Mihăilești, este o formaţie care incearca an de an să rămână în divizia C.

Giurgiuvenii au fost  în Teleorman acum câteva etape, fiind învinşi, scor 3 - 1, de FCM Alexandria. Judecând după valoarea celor două combatante, turnenii se anunţă mari favoriţi, astfel că cele trei puncte ar trebui să intre în contul lor. Antrenorul Turrisului, Cornel Nica, şi el sub presiune din cauza lipsei rezultatelor, va face câteva modificări în 11-le de start, încercând să folosească cei mai în formă jucători.

Aşteptăm un meci interesant, cu multe goluri, încheiat cu o victorie a echipei Turris.  Speram ca iubitorii de fotbal turneni să uite ultimele două rezultate şi să vină în număr mare pe stadionul din Turnu-Măgurele.

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Razvan pe 23 Septembrie 2011, 19:35
#4
3 puncte de aur
Victorie cu doar 1-0, e bine si asa... macar de-am juca toate meciurile asa slab ca azi si sa castigam cu 1-0...smile\\n
George pe 23 Septembrie 2011, 18:20
#3
Victorie
Vor castiga cu siguranta Turnenii
t pe 23 Septembrie 2011, 15:06
#2
r
deaici ancolo numai victorii turris si nimik altceva
smart pe 23 Septembrie 2011, 07:47
#1
meci transmis la radio
meciul de futsal de sambata, de la orele 16.00, in care turnu joaca la Buc*resti cu fortino Ianca, in cupa romaniei, va fi transmis live, integral, la radio www.sportpro.ro
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.