Turris Turnu-Magurele - FCM Alexandria 2 - 2. Dezamăgire la Turnu-Măgurele.

10 Septembrie 2011, 13:06 | 2475 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Turris Turnu-Magurele a dezamagit in meciul de vineri

Mult aşteptatul derby teleormănean s-a disputat într-o atmosferă specifică unui meci de orgolii. Chiar dacă Turris este formată din jucători din afara oraşului, aceştia au luptat, pentru culorile clubului turnean,  din primul până în ultimul minut. FCM-ul pornea cu şansa a doua, dar a reuşit să se descurce mai mult decât onorabil. Meciul a început  printr-un joc de tatonare, fazele de poartă s-au lăsat aşteptate, abia în minutul 17 echipa Turris punand în pericol poarta adversă. Alexandrenii s-au mulţumit să contraatace şi să fragmenteze jocul prin faulturi, unele chiar la limita cartonaşului roşu. Jocul dur al fotbaliştilor de la FCM a fost susţinut de pe margine de tupeul băncii tehnice, care a reproşat arbitrului aproape orice decizie contra alexandrenilor.

Prima repriza a decurs în nota de dominare a gazdelor, acestea şi-au mai creat câteva ocazii de poartă, fără nici un rezultat pe tabela de marcaj. După pauză au apărut şi golurile, astfel că jocul a fost mult mai deschis. Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în min. 55 prin Alex Stanciu (jucător al turnenilor, împrumutat la FCM) printr-un şut de la 18 metri.  Tot Stanciu a majorat avantajul oaspeţilor în min. 60, la o gafă uriaşă a portarului gazdelor, Mindileac. Turris a reuşit să revină  şi a redus din diferenţă în min. 70, prin Giugiumica. iar egalarea a venit de la Zanfir, care a transformat un penalty în min. 79.

Peste 400 de spectatori au fost prezenţi în tribuna ( doar atât există, din păcate) stadionului Municipal din Turnu-Măgurele,  dezamăgiţi de rezultat şi, mai ales, de jocul echipei turnene. Patronul turnenilor, Mihai Ionescu, s-a arătat foarte dezamăgit de rezultat şi joc, ameninţând cu măsuri drastice împotriva jucătorilor săi. După cum se ştie, la FCM Alexandria sunt câţiva jucători împrumutaţi de Turris, ei evoluând foarte bine împotriva formaţiei de care aparţin.  Rezultatul este surprinzător, din toate punctele de vedere, pentru că nimeni nu credea că Turris se poate împiedica, pe teren propriu, de o formatie care luptă, an de an, doar pentru evitatarea retrogradării.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
io pe 13 Septembrie 2011, 11:23
#1
meci
angry red face downer meci frumos lume multa, admostfera de neuitat,surpriza cea mare dl mone tudorel fiind in concodiu de odihna, ca vorba aia a muncit foarte mult la servici si merita putina odihna a aparut si dumnealui la stadion ca na poate dadea mihai ionescu ceva bani si pierdea 20-30 lei sarmanu sau poate mai avea vre-o farama de inox din suportul pe care la vandut la fier vechi o fi avur 70-80 kg de inox suport care tinea stema echipei, sarmanul sa lupte asa greutate ca doar se vaieta ca e grav bolnav, dar na cand e vorba de furat cumm sa nu poata sa duca, de nu i-ar fi boala degeaba DUMNEZEU SA-I AJUTE snake red face ;-u surprised smile) snake vampire cool cheese cool smile cool smirk
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.