Turris Turnu-Măgurele - FCM Alexandria, vineri, 9 septembrie, ora 17.00. Derby-ul Teleormanului are o favorită certă: Turris!

08 Septembrie 2011, 16:30 | 1730 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Stadionul din Turnu-Magurele nu va avea locuri goale vineri.

Vineri, 9 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal din Turnu-Măgurele, va avea loc meciul dintre echipele Turris Turnu-Măgurele şi FCM Alexandria. Partida, contând pentru etapa a IV-a a diviziei C, seria a III-a, se anunţă destul de interesantă, orgoliile locale făcând că meciul să fie un derby.

Realist vorbind, Turris este mare favorită în acest meci, pentru că echipa joacă un fotbal excelent, ofensiv, cu multe faze de poartă. FCM Alexandria a început şi acest sezon aşa cum l-a încheiat pe cel precedent, cu jocuri slabe şi puţine puncte. "Preşedintele" F.Voicilă a declarat că Turris este echipa mai valoroasă şi că FCM nu-şi face iluzii că va reuşi altceva decât un meci bun, însă fără puncte. Am pus ghilimele, în privinţa funcţiei consilierului local pesedist F.Voicilă, deoarece dumnealui este preşedinte doar în anumite momente, nu când se votează în CL.Alexandria bugetul echipei locale de fotbal.

La FCM joacă şi câţiva jucători împrumutaţi de Turris, astfel că şi acesta este un punct de atracţie al meciului. I.Voicilă, atacantul FCM-ului şi fiul lui F.V., s-a dat accidentat pentru a pleca în luna de miere cu proaspăta soţie. Este o premieră ca, în plin campionat, un jucător de bază să prefere să plece în luna de miere, în loc să rămână la echipă. D`ale familiei Voicilă. Revenind la Turris, trebuie să spunem că formaţia are un moral excelent, victoria categorica de la Fieni demonstrând că obiectivul echipei, promovarea în ligă a II-a, este unul realist şi poate fi îndeplinit.

Patronul Turris-ului, Mihai Ionescu, este sigur că cele trei puncte vor reveni echipei sale, diferenţa de valoare dintre cele două formaţii fiind evidentă pentru oricine. Mihai Ionescu speră ca jucătorii săi să-l scutească de emoţii şi să marcheze,  ca la Fieni, din primele minute. Aşa cum am mai scris, Turris este o formatie care îşi creează multe situaţii de gol, însă, din păcate, ratează foarte mult.

Sperăm ca antrenorul Cornel Nica să reuşească să elimine lipsa de concentrare la finalizare şi să vedem o formaţie a Turrisului jucând un fotbal mai apropiat de standardele diviziei secunde. Credem că stadionul Municipal din Turnu-Măgurele va fi plin, pentru că un meci Turnu-Măgurele - Alexandria este aşteptat de mulţi ani.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
puiu pe 11 Septembrie 2011, 02:58
#2
unde?
Unde este comentariul de dupa meci???\\nCit de superioara a fost echipa lui Nica???\\nCel mai bun jucător de pe teren a fost Omar Dumitrică, din Craiova. El a contribuit decisiv la egalul scos cu forta de Turris şi, mai ales, la respectarea cotei de penalty-uri din care echipa lui Nica marcheaza.\\nS-au cam dus gindurile de promovare dupa acest egal, nu-i aşa?
n pe 09 Septembrie 2011, 13:09
#1
victorie turris spulbera-i
vremea e perfecta,hai la stadion
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.