Atletic Fieni - Turris Turnu-Măgurele 1 - 3. Turris - ca un accelerat. FCM Alexandria obţine prima victorie. Săptămâna viitoare are loc derby-ul județului: Turris - FCM Alexandria.

02 Septembrie 2011, 23:20 | 1462 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Liga a treia si-a desfasurat a treia etapa.

Etapa a treia a diviziei C a adus o nouă victorie pentru Turris Turnu-Măgurele. Echipa turneana a câştigat, scor 3 - 1, în deplasarea de la Fieni, împotriva formaţiei Atletic. Prima repriză a decis învingătoarea, Turris practicând un joc foarte bun şi eliminând carenţa principală: lipsa de concentrare la finalizare. Aşa cum îi stă bine unui lider, Turris a început meciul în terenul advers, dominând copios şi reuşind să deschidă scorul foarte repede, în chiar primul minut. Cele patru goluri au fost înscrise de  Tănase Muşat (min 1 şi 29) şi Cosmin Mihai (min 12) pentru turneni, gazdele reducând din diferenţă în minutul 84 prin R.Badea. Victorie preţioasă pentru Turris, care rămâne în continuare lider al clasamentului seriei a III-a.

Cealaltă echipă teleormăneană, FCM Alexandria, a invins pe teren propriu, scor 3 - 1, echipa Argeşul Mihailesti. Golurile au fost marcate de T. Moga ( min 2 şi 81) şi Al. Stanciu ( min 87), pentru FCM, respectiv de Fl. Rada (min 44), pentru oaspeţi. Cu această victorie, obţinută foarte greu, alexandrenii acumulează primele trei puncte în clasament. Etapa viitoare, la Turnu-Măgurele, se va desfăşura derby-ul judeţului, Turris Turnu-Măgurele - FCM Alexandria.

Iată cum arată primele locuri ale clasamentului seriei a III-a a diviziei C:

1. Turris Turnu-Măgurele      9p, 9-1

2.Conpet Ploieşti                9p, 9-1

3.CS Buftea                      9p, 8-3

4.Urban Titu                      7p, 4-2

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Teleograful pe 04 Septembrie 2011, 16:48
#4
JAPCA LA FIENI
Fara arbitrul de casa Ionut Coza, Turris n-ar fi castigat niciodata la Fieni. Ideal ar fi ca oficialii acestei echipe sa nu se mai lamenteze ca rateaza mult (inseamna ca n-au valoare). Ar fi fost ideal sa se inscrie direct in liga a 2 a, daca tot si-au declarat intentia de a promova prin orice mijloace.
fortza turris pe 03 Septembrie 2011, 02:41
#3
BRAVO MIHAI IONESCU
tineti o tot asa,se mandreste si orasul asta cu ceva,fortza turris
razvan pe 03 Septembrie 2011, 00:59
#2
etapa urmatoare
etapa urmatoare ii calcam pe cei din alexandria. FORZA TURRIS :X
farmache pe 03 Septembrie 2011, 00:25
#1
ce cauta alexandria
ce cauta alexandria pe acest site,FORTZA TURRIS
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.