Turris Turnu-Măgurele - Prahova Tomsani 2 - 0. "Blestemul" ratărilor.

27 August 2011, 00:03 | 1221 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Rezultate Liga a III-a

Turris Turnu-Măgurele a reuşit să câştige şi cel de-al doilea meci din actuala ediţie a diviziei C, 2 - 0 cu Prahova Tomsani. Golurile au fost înscrise în partea a doua a meciului de către Alin Ilin ( min. 64, din penalty) şi Zanfir ( min. 71, din penalty). Primul penalty a fost acordat de arbitrul R. Gunciu pentru un fault în careu asupra jucătorului turnean Florin Radu, în timp ce al doilea a fost acordat pentru un henţ în careu al unui jucător prahovean. Partida a fost dominată în totalitate de echipă gazdă, care a ratat situaţii foarte bune de gol, portarul oaspeţilor, Rădulescu, făcând adevărate minuni în faţa atacanţilor turneni. Aşa cum spunea antrenorul gazdelor Cornel Nica, echipei turnene îi lipseşte concentrarea la finalizare, pentru că Turris îşi creează multe ocazii de gol.

În tribunele stadionului din Turnu-Măgurele au luat loc 250 - 300 de spectatori, printre care şi o mică dar inimoasă galerie a gazdelor, care şi-a susţinut favoriţii pe tot parcursul meciului. La Prahova Tomsani a evoluat şi cunoscutul Cătălin Cursaru, fostul golgheter al Diviziei A de acum un deceniu. De la Turris s-au remarcat Ilin( nu doar pentru gol ci şi pentru travaliul  depus), Dinu( un "box to box", cum zic englezii), Muşat( un fundaş dreapta foarte ofensiv) şi Florin Radu( aşteptăm, totuşi, mai mult de la el). Turris rămâne pe primul loc cu 6 puncte şi golaveraj 6 - 0 şi aşteaptă cu încredere următorul meci, din deplasare, contra echipei Atletic Fieni.

Cealaltă echipă din Teleorman, FCM Alexandria, a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3 - 1, de AFC Filipeştii de Pădure, după un joc în care nu a contat, scorul putând fi mai mare.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
cristi pe 28 August 2011, 20:55
#5
j
bravo turris..!!!
mario pe 28 August 2011, 02:14
#4
o sa le zic sa nu mai bata.ca o sa ti ducem lipsa,frate...
zii sa moara ma ta,bulgarule..ca nu mori de ciuda. smile) smile)
r pe 28 August 2011, 00:05
#3
face show adevarat
de remarcat la fiecare meci laturnu liderul de galerie, un om care stie sa faca o atmosfera incredibila
nea_zapada pe 27 August 2011, 16:49
#2
pai...
...nea \\\"ziariZdule\\\", ca n-am cu sa-ti zic altfel, \\\"travaliul CARE l-a depus\\\", ma? Ce mama ma-sii ti-a facut acuzativul in copilarie, de-ai ceva cu el? Te racketa in c*rtea scolii?
Bulgaru pe 27 August 2011, 16:46
#1
performanta
Cu arbitrii,,buni \\\"turris promoveaza in liga 1 smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.