Sportul Studenţesc II - Turris Turnu-Măgurele 0 - 4. Super Turris! FCM Alexandria - CS Buftea 0 - 2. Jalnici, jalnici, jalnici...!

19 August 2011, 21:57 | 1608 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
A inceput liga a III-a

Vineri, 19 august, a început ediţia 2011 - 2012 a ligii a III-a. Seria a III-a este cea care ne interesează, pentru că acolo evoluează echipele teleormănene Turris Turnu-Măgurele şi FCM Alexandria. Turris a debutat pe terenul din Regie, evoluând împotriva formaţiei secunde a clubului Sportul.

După un meci dominat de echipa turneana, aceasta a câştigat cu scorul de 4 - 0, prin golurile înscrise de Mihai  Alexandru( min 5 şi 50), Marius Zanfir (min 70) şi Bogdan Nicu ( min 89). Demonstraţie de forţă a turnenilor, care au câştigat categoric şi s-au instalat pe primul loc în clasamentul seriei.  Rezultatul demonstrează, încă odată, că patronul Mihai Ionescu este un om de cuvânt. Înaintea startului acestei ediţii, dumnealui a spus că echipa are forţă să câştige primele opt meciuri şi să încheie prima jumătate a turului cu punctaj maxim. Începutul este unul de bun augur şi credem că Turris are şanse mari de promovare. Sperăm ca la sfârşitul campionatului să spunem: chapeau bas, domnule Ionescu.

Credem că publicul turnean trebuie să vină la stadion în număr mai mare şi să încurajeze echipa. Acest oraș nu a avut o asemenea echipă valoroasă din anii `80. Marti, când se va desfăşura, pe stadionul Municipal din Turnu-Măgurele, meciul de Cupa României împotriva formaţiei ALRO Slatina, aşteptăm să vedem entuziasm şi încurajări din tribune. Turris Turnu-Măgurele merită. Forza Turris!

A doua formaţie din Teleorman, FCM Alexandria, este una jalnică. Fotbalul practicat de băieţii lui F. Voicilă este unul de categoria judeţeană, atâtea stângăcii întâlnim rar şi la categoria Onoare. Dacă asta e valoarea, atunci echipa alexandreana trebuie sa nu mai chinuie publicul iubitor de fotbal din Alexandria şi să meargă să joace pe la Nanov sau Furculesti, pentru că acesta este nivelul formatiei.

Pentru ca F. Voicilă, consilier local pesedist, să aibă o jucărie, Primăria finanţează şi ajută, cu toate mijloacele, o gaură neagră fotbalistică. FCM Alexandria a fost invinsa clar, scor 0 - 2, de CS Buftea, prin golurile înscrise de Andrei Petrescu (min 35 şi 82). Jocul a fost la discreţia oaspeţilor,  care au mai ratat şi alte ocazii, au avut şi un penalty, neacordat de arbitru. Ionuţ Voicilă, fiul şefului echipei, s-a făcut din nou de râs. Scăpat singur spre poartă, a fost ajuns imediat de un adversar. Până când echipa din Alexandria nu scapă de balastul Voicilă (tatăl şi cei doi fii), echipa va juca la fel de prost.

Cum anul acesta vor retrograda ultimele şase echipe, soarta FCM-ului este pecetluită, retrogradarea fiind inevitabilă. Şi cum la anul nu vor mai putea obţine loc în Liga a III-a dacă vor retrograda, ca în ultimii ani, FCM Voicilă va juca în campionatul judeţean.

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ciprian pe 28 August 2011, 21:00
#4
w
pai voua ce va convine,ma ?hahalerelor..cand am batut pe motru,pe visina,pe caracal,slatina,rovinari..tot juniori erau ?mizeriilor ce santeti.!\\n
aloo pe 22 August 2011, 01:12
#3
....
o sa vedem meciul lui turnu acasa cu alexandria ...si turnu sunt mai lati decat alexandria....smile)smile))
maru pe 21 August 2011, 09:30
#2
aparentele inseala
daca toti ar juca cu juniorii si republicanii bate si turris.vezi meciurile cu rapid 2 si sportul 2 studentesc!
marius pe 20 August 2011, 18:21
#1
..
in minutul 82 a inscrisAndrei Dumitrescu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.