Începe Liga a III-a: Vineri, 19 august, ora 18.00, Sportul II Studenţesc - Turris Turnu-Măgurele şi FCM Alexandria - CS Buftea.

19 August 2011, 00:05 | 1367 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Cornel Nica, antrenorul Turrisului, isi doreste victoria in meciul cu Sportul II.

Vineri, 19 august, începe Liga a III-a de fotbal. Seria a III-a este cea care ne interesează, deoarece aici evoluează ambele echipe teleormănene: FCM Alexandria şi Turris Turnu-Măgurele. Cele două echipe au o situaţie financiară diametral opusă. Dacă Turris se bazează pe un sponsor important, domnul Mihai Ionescu, echipa din Alexandria se bizuie pe sprijinul Primăriei din Alexandria. Cum bugetele Primăriilor nu sunt prevăzute cu bani pentru fotbal, FCM trăieşte de azi pe mâine, pentru că F.Voicilă, consilierul local pesedist, îşi umflă muşchii doar la televiziunea lui Dragnea, nu în găsirea unui sponsor generos. În fine, asta e o altă discuție.

Să revenim la debutul Ligii a III-a. Turris Turnu-Măgurele, proaspăt calificată în turul IV al Cupei României, unde va intalni ALRO Slatina, pe 23 august, pe teren propriu, dispută primul meci în deplasare. Astfel, vineri, Turris va evolua împotriva formației secunde a Sportului Studenţesc, un meci  care trebuie câştigat de  turneni, deoarece Sportul este o echipa tânără, fără experienţă. Mihai Ionescu, patronul turnenilor, a fost nemulţumit de prestaţia echipei în meciul de cupă, astfel că se aşteaptă o mobilizare mai bună a elevilor lui Cornel Nica.

Cealaltă formaţie teleormăneană, FCM Alexandria, va evolua pe teren propriu împotriva formaţiei CS Buftea. Se anunţă un meci foarte greu pentru alexandreni, echipa din Buftea fiind o candidata la promovarea în Liga a II-a, de unde a retrogradat sezonul trecut. Aşteptăm un joc bun al elevilor noului antrenor, Emil Ursu, mai ales că meciul se dispută la Alexandria.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.