Turris Turnu-Măgurele - Rapid II Bucureşti 2 - 1. Victorie din penalty-uri. Turrris merge în turul IV al Cupei României. FCM Alexandria, eliminare dramatică!

17 August 2011, 00:33 | 1380 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cand va juca Turris cu trofeul pe masa?

Turris Turnu-Măgurele a învins cu scorul de 2 - 1 echipa Rapid II Bucureşti, prin golurile înscrise de Alin Ilin (min 48, din penalty) şi Cosmin Mihai (min 85, din penalty) pentru turneni, respectiv de Ciolacu (min 35) pentru rapidişti. Meciul a fost dominat de la un capăt la altul de echipa turneana, care a ratat ocazii uriaşe încă din primele minute. Astfel, chiar în debutul meciului, Florin Radu a primit o minge în adâncime, a driblat şi portarul, însă a şutat pe lângă poarta goală. A fost doar preludiul, pentru că turnenii s-au întrecut apoi în ratări, unele la fel de mari.

Şi cum în fotbal ratarile se răzbună, la unul dintre puţinele contraatacuri ale oaspeţilor, Ciolacu a scăpat singur şi a înscris pe lângă portarul Neagu. Turris a continuat să domine însă până la pauză nu s-a mai înscris. La începutul reprizei a doua, la un fault în careu, arbitrul Daniel Pop a acordat penalty, transformat cu siguranta de Ilin. Meciul a continuat în nota de dominare a turnenilor, însă ratarile au făcut ca scorul să rămână egal până aproape de final. Campion al ratărilor a devenit Zanfir, jucător intrat după pauză în locul lui F. Radu.

În minutul 85, la un corner, mingea l-a lovit în mână pe căpitanul giulestenilor şi arbitrul a dictat din nou penalty. A transformat Cosmin Mihai şi echipa turneana merge în turul IV al Cupei României. La meciul de la Turnu-Măgurele au asistat aproximativ 200 de iubitori ai fotbalului, care au înfruntat canicula, urmărind un meci atractiv, cu multe faze de poartă.

În turul al IV-lea, Turris va întâlni un adversar mai  puternic, o echipă de liga a II-a. Aşteptăm să vedem o astfel de echipă, ca un preambul la promovarea Turrisului în liga a II-a, la sfarsitul sezonului viitor.

Cealaltă echipă teleormăneană, FCM Alexandria, a fost eliminată după un meci plin de dramatism. Calificarea oaspeţilor, CS Vişina Nouă, s-a decis la loviturile de departajare. Meciul a avut o desfăşurare identică cu cel de săptămâna trecută, atunci când alexandrenii au eliminat, tot la lovituri de la 11 m, echipa A. Bradu. După 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 1 - 1, prin golurile înscrise de David (min 50) pentru oaspeţi, respectiv de V.Moraru (min 87) pentru FCM. Au urmat cele două reprize de prelungiri, în care fiecare echipă a mai înscris câte odată, prin Badanoiu (min 118), pentru FCM, respectiv prin Aria (min 96), pentru  Vişina Nouă. La loviturile de departajare, cei care au avut nervii mai tari au fost oaspeţii, care au transformat toate cele 5 lovituri, în timp ce alexandrenii au ratat o lovitură. Cu scorul general de 7 - 6, echipa CS Vişina Nouă s-a calificat în turul IV al Cupei României.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
valimoscalu pe 17 August 2011, 23:05
#2
transfer
Turris Turnu Magurele si-a asigurat serviciile experimentatului portar Marius Mindileac.
maru pe 17 August 2011, 07:45
#1
eficienta
mai multa eficienta in atac la turris si o sa vina si rezultatele!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.