Turris Turnu-Măgurele - CS Balotesti 2 - 1; FCM Alexandria - Atletic Bradu 4 - 3, după lovituri de la 11m. Ambele echipe teleormănene merg mai departe în Cupa României.

09 August 2011, 23:15 | 1314 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Trofeul care se acorda castigatoarei Cupei Romaniei.

Marţi, 9 august, s-au disputat meciurile din turul al II-lea al Cupei României la fotbal. Cele două echipe din Teleorman, Turris Turnu-Măgurele şi FCM Alexandria, au reuşit să se califice, obţinând victorii meritate.

La Turnu-Măgurele, pe stadionul Municipal, Turris a câştigat cu 2 - 1 meciul împotriva echipei CS Balotesti. În faţa a 150 de iubitori ai fotbalului, echipa Turris a jucat cu frâna de mână trasă, reuşind să câştige la pas un meci destul de echilibrat. Chiar la începutul meciului, în minutul 7, nou-venitul Radu Florin ( fost la Alro Slatina) a centrat în careu şi un jucător oaspete a înscris în propria poartă. După deschiderea scorului, meciul a continuat într-o notă de echilibru, cele două formaţii avand câteva situaţii bune de gol.

Repriza a doua a început în nota de dominare a oaspeţilor, care au reuşit să egaleze în minutul 54 prin  Marinaş, după un atac prelungit. A urmat răspunsul turnenilor, care, după o greşeală a oaspeţilor, au înscris pe un contraatac rapid prin Mincu (min 65). Până la sfârşitul meciului, echipa turneana a stăpânit bine jocul, ratând câteva mari ocazii. Şi oaspeţii au reuşit să construiască faze periculoase, însă rezultatul a rămas neschimbat.

Victorie meritată a Turisului care, în faza următoare, va întâlni o echipă de ligă a II-a. Gazonul stadionului din Turnu-Măgurele s-a prezentat în bune condiţii, cele două echipe  oferind un spectacol agreabil, care i-a mulţumit pe pretenţioşii spectatori turneni. Patronul echipei, Mihai Ionescu, s-a declarat mulţumit de joc şi de rezultat, ţinând cont că în echipa turneana au evoluat mulţi jucători noi.

FCM Alexandria, echipă finanţată din bugetul local (spre deosebire de Turnu-Măgurele, unde finanţatorul este o persoană particulară), s-a calificat în următoarea fază a Cupei României cu multă greutate şi, trebuie să recunoaştem, multă şansă. Primele 45 de minute au fost echilibrate, însă cei care au deschis scorul au fost oaspeţii. Au urmat minute de chin, presărate cu câteva ratări ale alexandrenilor,  un adevărat campion fiind V.Moraru. În minutul 70, D.Voicilă s-a accidentat, iar cum antrenorul  Marian Botea efectuase cele 4 schimbări, alexandrenii au jucat cu un om mai puţin. În minutul 82, colac peste pupăză, a fost eliminat şi Vali Micu, însă împreună cu Enache de la oaspeţi.  A urmat egalarea, obţinută în final, prelugirile şi, la final, loteria loviturilor de la 11 m. Mai norocoşi, alexandrenii au câştigat cu 4 - 3, obţinând o calificare muncită în faza a III-a Cupei României.

A lăsat mult de dorit jocul echipei alexandrene, însă cel mai rău s-au prezentat autorităţile locale, pentru că terenul din Alexandria arată jalnic. Mai rău decât terenul, arată stadionul, care este într-o stare de degradare avansată. Oare când va binevoi Primăria să se ocupe, cu adevărat, de stadion? Jocul echipei din Alexandria şi starea precara a stadionului, anunţă că și  în campionatul viitor  FCM Alexandria se va chinui să evite retrogradarea.

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
tavi pe 11 August 2011, 09:18
#1
retrogradare
anu asta turris se bate la retrogradare cu alexandria!hal de echipa ce ati facut numai raciti ati adus..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.