Barajul pentru liga a III-a: campioana Teleormanului, V.N.Olteni, contra campioanei Ilfovului.

03 Iunie 2011, 17:17 | 1352 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 

 Vineri, 3 iunie, s-au stabilit meciurile de baraj pentru calificarea în liga a III-a.

 Campioana Teleormanului, Viaţă Nouă Olteni, va juca, pe 15 iunie, pe teren neutru în judeţul Giurgiu, cu campioana Ilfovului. Este o veste proastă pentru elevii antrenorului Sandu Ifrim, pentru că echipa care va reprezenta Ilfovul va fi una foarte puternică. 

Campioana Ilfovului va fi una dintre formațiile FC Stefanesti sau CS Afumaţi.  La echipa FC Stefanesti este antrenor-jucator Ionel Ganea, fost international roman. Deşi multă lume se aştepta ca adversara celor din Olteni să fie o echipă din judeţul Arges, FRF a decis altceva, astfel că V.N.Olteni va avea "viaţă" grea în meciul de baraj.

 Să sperăm că echipa teleormăneana va face un meci bun  şi va reuşi să se califice în divizia C, mai ales că FCM Alexandria, echipă familiei Voicilă, a retrogradat în acest an în liga a IV-a. Succes , Olteni! 

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.