Viaţă Nouă Olteni - Metalul Frăsinet 2 - 1, în derby-ul campionatului județean. Olteni joacă barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

28 Mai 2011, 21:24 | 2286 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
VN.Olteni,campiona judetului Teleorman.

 

 Sâmbătă, la Olteni, în meci contând pentru etapa a 29-a a campionatului ligii a IV-a din Teleorman, echipa locală, Viaţă Nouă, a învins cu scorul de 2 - 1, formaţia Metalul Frăsinet. Golurile au fost înscrise de Victor Badanoiu (min 63) şi Silviu Baiaş(min 90+1) pentru Olteni, respectiv de George Boboc (min 54), pentru Frăsinet. Meciul de la Olteni a fost o adevărată finală a campionatului, pentru că cele două echipe  se află pe primele două locuri în clasamentul Ligii a IV-a, despărţite, înaintea meciului direct, de 4 puncte. 

Formaţia din Olteni, cu avantajul de 4 puncte din clasament, îşi permitea şi un rezultat de egalitate, spre deosebire de Frăsinet, care nu avea decât varianta victoriei. A rezultat un meci frumos, disputat într-un fair-play desăvârşit. Arbitrul meciului, Marius Baboia din Bucureşti, nu a întâmpinat probleme, jucătorii celor două formaţii respectandu-se reciproc.

 Începutul meciului a fost antrenant, cu ocazii de gol la ambele porţi, cea mai mare fiind a lui Stanciu, care, în minutul 6, a trimis cu capul în bară, după o excelentă centrare a lui Emil Marcusanu, căpitanul gazdelor. Metalul Frăsinet a atacat mai mult, având câteva mari ocazii, mai ales prin Boboc. Stegaroiu, portarul gazdelor, a reuşit să apere câteva mingi aproape imposibile, el fiind, de altfel, cel mai bun jucător de pe teren. Tânărul Pescaru(Frăsinet) a "arat" efectiv terenul pe partea dreaptă a atacului echipei sale, el şi Stoicescu reuşind centrări de calitate pentru Boboc şi Iordache. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 0 - 0.

 Repriza a doua a fost una foarte interesantă, apărând şi golurile la cele două porţi. Mai întâi, în minutul 54, Stoicescu scapa pe partea dreaptă, centrează în careu şi George Boboc, din 9 metri, trimite cu capul în poartă. Galeria echipei din Frăsinet a exultat, suporterii oaspeţilor, conduşi de primarul Ghimiş, aşteptând o victorie. N-au fost de acord gazdele, care au atacat furibund, reuşind să egaleze în minutul 63, când, la un corner excelent executat de Marcusanu, fundaşul Victor Badanoiu a reuşit să înscrie cu capul.

 După egalare, oaspeţii au riscat, încercând să dea lovitura decisivă. V.N.Olteni s-a apărat cu calm şi a contraatacat periculos prin Baiaş, Parolea sau Stanciu. Lovitura decisivă a fost dată de Silviu Baiaş, care, pe un contraatac, a driblat portarul şi a înscris în poarta goală. Pasa de gol a fost, din nou, a lui Marcusanu. Viaţă Nouă Olteni a câştigat meciul şi totodata şi campionatul judeţean. Echipa din Olteni va juca, la mijlocul lunii iunie, în barajul de promovare în divizia C.

 Felicităm echipa antrenată de Sandu Ifrim şi îi urăm succes la baraj. La meciul de la Olteni a fost prezent si Florea Voicila, președintele echipei FCM Alexandria, care este virtuala retrogradata. Se pare ca Voicila a venit la Olteni pentru a încerca sa cumpere locul de divizia C de la gazde.  

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.