Liga a III-a:Dunărea Turris - Prog. Corabia 1 - 3. Cronica unei înfrângeri anunţate.

27 August 2010, 22:01 | 1085 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal

 Astăzi, vineri, 27 august, echipa Dunărea Turris Turnu-Măgurele a debutat în Ligă a III-a. Împotriva echipei Progresul Corabia, noua echipă turneana a jucat slab şi a pierdut cu scorul de 3 - 1. Deşi au înscris primul gol al meciului prin I.Ciobanu (min 29) turnenii au fost egalaţi spre finalul primei reprize, autorul golului fiind Balmau (min 43). Despre prima repriză, putem spune că cei din Corabia au dominat jocul, mai ales partea stânga a apărării turnene fiind foarte slabă.

 A doua repriză a fost echilibrată, mai ales după ce Progresul a preluat conducerea printr-un gol inscris de Zamfir (min 66) la o balbaiala a apararii turnene.  Dunărea Turris a încercat să egaleze, însă jocul slab a făcut să mai primească un gol, inscris de acelasi Zamfir (min76) partea stângă a apărării trunene fiind "călcâiul lui Ahile" al echipei. În minutul 80  a fost eliminat fundasul Tudose (Dunarea Turris), el primind al doilea galben.

 Mihai Ionescu, noul patron al Dunării Turris, a luat loc pe bancă  alături de antrenorul Daniel Sava. Antrenorul D. Sava  a fost nervos tot meciul, starea sa de agitaţie transmiţându-se întregii echipe. Antrenorul nu a văzut că echipa din Corabia este foarte periculoasă pe partea stângă a apărării turnene, el nefăcând nici o mutare prin care să oprească atacurile extremei drepte din Corabia. 

 Spectatorii turneni, in numar de aproximativ 350, au dojenit echipa la final. Evident că din tribună s-au auzit şi voci care cereau plecarea jucătorilor şi antrenorilor bucureşteni. Experimentul care se face la Turnu-Măgurele nu credem că va avea rezultate pozitive.  E adevărat că nu trebuie să fim categorici după un singur joc oficial, insă, cum spune proverbul, "ziua bună se cunoaşte de dimineaţă". Din păcate jocul echipei turnene nu ne-a dat multe speranţe, astfel că dezamăgirea spectatorilor turneni este îndreptăţită. Am denumit reportajul "cronica unei înfrângeri anunţate" pentru că sunt slabe şansele ca echipa turneana să obţină ceva pozitiv. Jucătorii se antrenează mai mult la Bucureşti şi joacă la Turnu-Măgurele. Faptul că majoritatea jucătorilor nu sunt din Turnu-Măgurele face ca numărul spectatorilor, care vin la stadion, să fie mic.

Celelalte echipe din Teleorman au obtinut urmatoarele rezultate:

CS Balotesti - FCM Alexandria 1-1

Au inscris: M.Gheorghe (min 16) pentru Balotesti si D.Voicila (min 90, din penalty) pentru Alexandria

 

Atletic Bradu - Petrolul Videle 2-2 

 D. Neacşa (20, 56) / Bg. Nicolau (25), Simion (86)  

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
marcelinho pe 19 Ianuarie 2011, 16:09
#4
psssss
ba* inapoiatule in primul rand echipa a fost cumparata si de la anu se va muta la buc*resti.....ptr ca voi nu ati avut resurse financiare sa o tineti la magurele. si app viata din buc*resti e mult mai scumpa comparativ cu ce a de la SAT.....
un amic pe 01 Septembrie 2010, 19:09
#3
lasa ma
a dat gol sindie sa stiti si voi..... pe stanga s au facut schimbari dar tot a fost bulevard acolo......... echipa face antrnament cu tot lotul de doua ori pe saptamana la buc*resti.... si intradevar slabi rau\\n
un taran de la odaia pe 28 August 2010, 22:09
#2
betivani cu buletin de buc*resti
Echipa asta e o ruşine şi o ruşine o să rămână. La ce mama dracului se antrenează la Buc*reşti? Probabil pentru ca acolo băutura şi c*rvele sunt mai ieftine!Conform comentariului anterior se pare ca de vina sunt cei 4 jucători din echipa veche (cei ce au adus echipa in liga a 3-a)!Staţi bai şmecherilor acasă ca nu are nimeni nevoie de voi!
gol pe 27 August 2010, 23:57
#1
Articol scris dupa ureche
Domnule redator nu mai scrie prostii aici... recunosc echipa a jucat slab, dar vezi ca daniel sava a facut 3 schimbari pentru partea stanga... daca nu ai observat acest lucru... data viitoare vino la meci si filmeaza-l asa poate scrii un articol cum trebuie... iar cu privire la golul 2 nu a fost autogol... portarul a scoso de pe linia portii din extremis dar mingea respinsa nu a fost urmarita de nimeni din echipa gazda si a bagato in plasa un jucator de la corabia... cu privire la \\\"experiment\\\" cum ziceti dv nu e adevarat... echipa e noua si inca nu ne cunoastem bine intre noi.... sa nu mai zic ca cei 4 jucatori din vechiul colectiv nu vin la buc*resti sa faca antrenamente cu noi... asa ca.....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.