Smart Forum - Liberalii teleormăneni se aşteaptă să câştige alegerile. Dacă se continuă pe aceeaşi linie, pot să aştepte mult şi bine.

26 Iunie 2015, 00:02 | 7246 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
PNL Teleorman.

Până la alegerile locale mai e un an. Noi zicem că este timpul inceperii ofensivei  la adresa stăpânirii pesediste. Propunem spre dezbatere modul de a face politică al liberalilor.

Opoziţia din Teleorman este foarte tăcută la câte se întâmplă în acest judeţ. Din păcate, singurele acţiuni ale liberalilor se referă la teme centrale. Partidul are mişcări la nivel naţional, însă nu trebuie neglijate temele locale. Liberalii teleormăneni nu au o strategie care să combată PSD la nivelul judeţului. Doar în campaniile electorale se agită puţin, dar nu ajunge să câştigi într-un judeţ roşu.

Teleormănenii poate ar vota să scape de Dragnea, dar pe cine? Ce personalităţi ale partidului îl combat cu adevărat pe Dragnea şi pe oamenii lui? Nu se aude o voce puternică care să prezinte  încredere teleormănenilor şi să vină cu soluţii la problemele locale. Băsescu şi Iohannis au luat procente mari chiar şi în acest judeţ, dovadă că se poate mult mai mult din partea liberalilor. Aşteptăm părerile dumneavoastră despre politica liberalilor teleormăneni.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Ion Cojan pe 21 Iulie 2015, 13:42
#12
Articol bunicel- comentarii jalnice.
De acord, majoritatea celor care sunt alesi acum( nu numai p.s.d. isti, dar si p.n.l. isti=p.d.l. isti sunt niste nulitati), DAR AVETI ALTE PROPUNERI MAI BUNE?. EU VA POT ENUMERA CEL PUTIN 50 DE OAMENI CARE AR FI BUNI PRIMARI SI 100 PENTRU CONSILIERI,DAR IMEDIAT AR SARI MAIDANEZII SA-I SFASIE!. MAI LASATI-NE IN PACE CU CRACEA!. EL S-AR VREA PRIMAR DAR NOI NU STIM NICI MACAR CE STUDII ARE SI CU CE SE OCUPA. ATUNCI CUM MAMA DRACULUI SA-L VOTAM??
Gogu pe 17 Iulie 2015, 18:49
#11
PNL TELEORMAN=O CLOACA
Toti je**sii, tzeparii, kurwele si cocalarii fara serviciu s-au adunat la PNL Teleorman!Penibil,de ultra kk, rusionos, sub mafiotii din PSD!
Unu pe 02 Iulie 2015, 08:15
#10
Sa astepte
Sa astepte, ca am vitat cu neamtu si tot nimic nu a facut. DA NIMIC. La locale votam cu altul e clar asta. PSD si PNL O MARE MIZERIE
un alegator pe 30 Iunie 2015, 21:16
#9
semanl de alarma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liberalii trebuie sa-i alega un lider adevarat in frutea judetului .

Oameni de tipul Barbu sau pirvulescu care nu se bucaru de moralitate trebuie sa dispara din fruntea partidului.

Dan Popescu,Draghici,Jianu si multi ca ei de ce sunt marginalizati????????
Un cetatean pe 29 Iunie 2015, 22:00
#8
de la tara
Intrati in cualitie cu pdl, liberalii, atat la nivel local cat si nivel central nu au nici o sansa sa ajunga la putere. DE FAPT PDL-UL URMARESTE SA-I COMPROMITA PE LIBERALI ASA CUM AU MAI FACUT-O SI IN CUALITIA DREPTATE SI ADEVAR. ORICUM NU MAI AU NICI O SANSA. SA NU MAI VORBIM DE HOTII. PDL A DEMONSTRAT-O CU VARF SI INDESAT. TOTI OR FI COMPROMISI DAR PE PDL-ISTI NU-I MAI SPALA NICI APA...SAMBETEI. ASA CA, TOTI O APA SI-UN NAMOL.
Aurel pe 27 Iunie 2015, 18:14
#7
Voci liberale
În rândul liberalilor,cred că o voce puternică este cea a lui Claudiu Crăcea.El a fost mereu un opozant al lui Dragnea,încă de pe vremea când era consilier la judeţ,iar jupânul era preşedintele Consiliului Judeţean.Şi la alegerile locale din 2012,Crăcea a obţinut un scor foarte bun,dacă luăm în calcul faptul că s-a luptat cu maşina PSD-istă de furat voturi.Crăcea,cred că ar putea să-i ţină piept lui Dragnea,dacă baronul va mai fi liber până la următoarele alegeri.Nu vă plângeţi liberali,voci puternice se găsesc în rândul vostru.Important este să ştiţi să vă păziţi de prietenii trădători,de cei care devin liberali pentru funcţii,iar cu timpul colecţionează carnete de pe la toate partidele politice. JOS FRĂŢIA HOŢILOR PSD-IŞTI !
R.D. pe 27 Iunie 2015, 13:52
#6
Dragnea şi hoţii lui
Liberalii nu prea au fost la putere în Teleorman.De la revolutie încoace,singurii care au stăpânit judeţul au fost PSD-iştii.Tot ei l-au şi sărăcit în halul ăsta. Hoţii conduşi de Dragnea şi-au sporit averile.Oamenii de rând trăiesc de pe o zi pe alta,deşi în fiecare campanie electorală li se făceau tot felul de promisiuni mincinoase.Ultima gogomănie marca Dragnea,s-a produs la alegerile trecute,când şeful mafiei PSD-iste din Teleorman,striga cât îl ţineau puterile,că va crea în judeţul nostru multe l o c u r i de muncă.Unde sunt acestea? Poate a vrut Dragnea să ne spună că,îşi angajează fiul pe post de pândar la Teldrum,deşi nu recunoaşte că ar avea vreo legătură cu această firmă.Nu cunosc programul şi intenţiile de natură economică ale liberalilor teleormăneni.Dar,de un lucru sunt sigur:m-am săturat de PSD-işti.Ei sunt singurii care au condus acest judeţ timp de peste 20 de ani şi nu au făcut nimic bun.Le-aş da o şansă liberalilor.Să mai vină şi alţii.....
Cum sa mai iasa ei Psd-istii cand ei or sa fie la puscarie majoritatea dintre ei pe 27 Iunie 2015, 05:12
#5
Cum sa mai iasa ei Psd-istii cand ei or sa fie la puscarie majoritatea dintre ei
Cum sa mai iasa ei Psd-istii cand ei or sa fie la puscarie majoritatea dintre ei, anul viitor la alegeri !!?!!
LA PUSCARIE CU TOT PSD - UL pe 27 Iunie 2015, 05:10
#4
LA PUSCARIE CU TOT PSD - UL
LA PUSCARIE CU TOT PSD - UL !



LA PUSCARIE CU TOT PSD - UL !



LA PUSCARIE CU TOT PSD - UL !



LA PUSCARIE CU TOT PSD - UL !

PSD = SARACIE !!!! pe 27 Iunie 2015, 05:09
#3
LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!
LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!! LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!! LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!! LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!! LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!! LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!! LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!! LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!! LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!! LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!!
Penelisti = pedelisti=nazisti pe 26 Iunie 2015, 07:59
#2
Parerea mea despre pedelisti
Pedelistilor, sunteti hotii hotilor, slugile lui basescu, care ati taiat pensiile oamenilor care au muncit o viata. Banii furati din pensii au ajuns in poseta din piele de crocodil a elenei udrea, sa aiba ce cheltui pe la Paris.

Daca tara asta ar fi fost tara si nu colonie a americanilor, si ar fi avut justitie, nu minciuna de justitie independenta de acum, Basescu si ibovnica lui, plus toti acolitii lor,pedelistii, ar fi primit puscarie pe viata, pentru cat au furat si au inselat pe romani.

jjgou pe 26 Iunie 2015, 07:48
#1
CARE OPOZITIE IN TELEORMAN?
Oamenii din PNL,pusi si sustinuti de DRAGNEA?Nu sint decit niste grupuri infractionale,BINE ORGANIZATE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.