Lipsa locurilor de muncă - principala problemă a oraşului Turnu-Măgurele.

7437 vizualizări | 13 comentarii

Începând de astăzi, în cadrul site-ului nostru a apărut o nouă rubrică. Intitulată Smart Forum (avem cititori inteligenţi, şi nu o spunem din complezenţă), aceasta se vrea un loc în care să avem dispute de idei. Vom pune în dezbaterea cititorilor o anumită temă şi vom încerca, împreună cu ei, să găsim câteva idei sau chiar soluţii. Pentru astăzi, punem în dezbatere problema locurilor de muncă în Turnu-Măgurele. Această problemă este greu de rezolvat, părerea nostră fiind că cei mai îndreptăţi să o rezolve sunt cei din conducerea administraţiei locale. Trebuie atraşi investitori, prin diverse metode.

În sfârşit, vă lăsăm pe dumneavoastră, cititorii, să propuneţi diverse metode de creare de locuri de muncă. Aveţi cuvântul!

Comentarii (13) Adaugă comentariu
dana pe 14 Octombrie 2015, 14:19
#13
loc*ri munca
Sper sa publicati mesaju ca vam spus adevaru pe mine nu ma afecteaza saracia de a colo eu doar socri am a colo dar acu 20 de ani era un oras destul de acceptabil acat nu mai averi nici trenuri vor izolat de tot acus scoate si linia ferată dupa ce fura tot din combinat ca mai au cate ceva de ciordit păcat de oameni ca vin mai unpic camatari si ai angroapa de vii
Dana pe 14 Octombrie 2015, 14:10
#12
Domeniu loc*rilor de munca
Toate ar fi bune si frumoase daca vati duce toti din turnu si alte sate peste primarie si sa faceti greva ati rezolva ceva ca ar veni DENEA peste toti jmecheri si lear lua osu si ar rămânea cu unghiile sai verifice la inima daca e un oras sărac de unde au bani si averi si iahturi si alti daca au 3 randuri de vie de o 100 de ani nu au nici ajutor social stiu cazuri reale cu toate ca nu sant de acolo dar am ajutat persoane de acolo si leam dat painea an mana
vasile de la scularie pe 20 Februarie 2015, 17:34
#11
polaris
Pt. George.Ca firma Polaris vrea sa faca angajari e f. bine. Dar ca vrea ca deponeul sa fie in imediata apropiere a orasului, la "botul calului" cum e? Ti-ar conveni?Primaria i-a concesionat deja terenul, iar gasca din jurul primarului nici nu vrea sa auda de schimbarea locului si blocheaza orice discutie in cons. local.Ce-o fi pazind garda de mediu?
Un cetatean pe 17 Ianuarie 2015, 18:01
#10
simplu
Buna ideea de forum. Toate se vor rezolva in interesul cetateanului numai atunci cand puterea si opozitia locala isi vor da mana cautand solutii viabile si le por pune de comuna acord in aplicatie. Nu asteptarea dupa colt a greselilor si vanarea acestora de dragul de a iesi in fata este solutia mult asteptata de omul de rand in cautarea unui loc de munca. Dati-va mana, oameni buni, si treceti la treaba!
turneanul pe 07 Ianuarie 2015, 21:20
#9
Pentru pdl-isti
Ok il schimbam pe Dragnea și gașca lui ! Problema e cu cine ? Sau poate îl vreți înapoi pe Nițulescu cu alta gașca din alt partid? Eu unul nu am uitat perioada Basescu - Boc, nu am memoria selectivă.
george pe 28 Decembrie 2014, 19:31
#8
ar trebui sa stiti
Firma polaris vrea sa infinteze 20 de loc*ri de munca prin acea statie de transfer de la marginea orasului dar consilierii pnl (fost pdl) se impotrivesc. aceasta investitie se ridica la aproximativ 300.000 de euro, plus taxe si impozite care se vor plati anual.

dar atata timp cat cei care ar trebui sa sustina astfel de investitii se impotrivesc atunci ce sa mai vorbim sa vina si alti investitori.
plecatdinzona pe 18 Decembrie 2014, 09:33
#7
ATI DISTRUS JUDETUL
Ar trebui reimplementat anonimatul si inc*rajat DENUNTUL FAPTELOR DE CORUPTIE!!

Cum sa se faca ordine in tara asta daca inca ii avem la putere?Schimbare capitala de guvern.Avem tineri care conduc firme cu rezonanta mondiala.CUM AR FI SA I ADUCEM INAPOI SA NE PUNA PE FAGASUL CEL BUN? Astea sunt loc*rile de munca ocupate de STIRVURILE SOCIETATII ROMANESTI!!!.O sa se faca liniste in tara asta cind vor raspunde penal, incepind de la ION ILIESCU!OARE ESTE GREU SA RASPUNDA TOTI PENAL?Aici are de lucru Iohannis: sa puna,,OM" la fisc,justitie,armata,politie......E GREU????

Deci frati romani daca Iohannis nu va face ceea ce cerem cu totii, si sper ca sunteti toti de acord cu ceea ce am scris aici, inseamna ca nu a inteles de ce l-am votat toti cei aproape 60%.
Paraipan pe 16 Decembrie 2014, 03:36
#6
LOCURI DE
LOCURI DE MUNCA SANT DAR PRIMARIA SI FIRMELE LUI DRAGNEA TEL DRUM ALE LUI CODREA,ETC,ANGAJEAZA DIN MURES CA SA NE TINA AN SARACIE,AM TRAI MAI BINE FARA SMECHERI ASTIA CAINI LA SUFLET SI FARA MINTE,ODATA CU DRAGNEA O SA-I ANCHETEZE SI PE EI,VEDEAVAS LA GHERLA SA FACETI CHIBRITE. snake
Un om obisnuit pe 13 Decembrie 2014, 12:18
#5
Investitii si productie
Nu tebuie sa inventezi roata pentru a atrage investitori, mergi pe drumuri batatorite de altii numai ca la noi s-au gonit investitorii de catre cei care conduc. In primul rand este obligatoriu sa scapam de Dragnea si gasca lui iar dupa aceea trebuie promovata agresiv zona. Scutiri de taxe si impozite, terenuri, infrastructura necesara unei afaceri, utilitati, etc. Pe langa atragerea investitorilor din afara zonei, trebuie demarate investitii si de catre oamenii de afaceri locali, bineinteles productie. Primaria si Consiliu Judetean este obligatoriu sa sprijine orice initiativa.
Didi Bujor pe 11 Decembrie 2014, 11:14
#4
Oferta de munca
Am nevoie de 4-5 electricieni bobinatori, pentru angajare in Tr. Magurele. Daca intereseaza pe cineva, relatii la tel. 0732.988.922
Nea ion pe 10 Decembrie 2014, 17:26
#3
Proiect national
Exista f.de munca?Este cumva analfabeta,si nu studiaza "marele proiect national"din care rezulta ca noi cei de 60 de ani,nu suntem ultima generatie la sate??Vatra tarii ramane pustie,care disparand,va lua cu ea si identitatea de roman.Local,nu se rezolva marea problema nationala.Ce orezarii erau candva pe valea Saiului.....
Mari pe 10 Decembrie 2014, 16:56
#2
industrie bazata pe materia prima din agricultura
Nu este nevoie de investitori mari in cine stie ce domenii. Trebuia sa se dezvolte o industrie bazata pe specific local si prelucrarea materiei prime din agricultura. De aici pot pleca produse alimentare diverse. Cine sa gandeasca strategii cand cei care sunt in frunte fura pe rupte. Bineinteles ca pe langa fabrici de conserve, produse lactate, abatoare, etc, se dezvoltau si alte domenii.
George pe 09 Decembrie 2014, 18:52
#1
Buna ideea unui forum.
Turnu are foarte multe probleme, insa de departe cea mai mare este lipsa loc*rilor de munca. Atragerea investitorilor trebuia facuta de mult timp prin oferirea tuturor facilitatilor posibile. Administratia locala trebuia sa-si faca o prioritate din acest fapt printr-o strategie. Zona Turnu este daruita cu de toate si credem ca aici se gasea cate ceva pentru multe domenii. De la agricultura la o industrie dezvoltata si tehnologizata se puteau deschide multe afaceri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.