Cautam primar - Smart Forum.

05 Februarie 2018, 21:54 | 31636 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Am hotarat sa incercam o altfel de abordare. Cred ca impartasim parerea
celor mai multi dintre voi, orasul trebuie salvat. Vom incepe o campanie de
identificare a unui candidat eligibil pentru primaria municipiului. Incepem
prin a va intreba pe dumneavoastra, ce profil trebuie sa aiba noul primar?

Sa fie tanar si energic sau mai copt si cu experienta? Sa fie independent
sau sa fie propus de un partid? Sa fie nascut aici sau sa vina din alta
parte? Vrem sa incepem sa cautam. Avem nevoie de voi, va rugam sa va
implicati, altfel vom ajunge un catun.

Spuneti-ne ce vreti sa votati, impreuna poate gasim
primarul!

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
GeraldSef pe 08 August 2018, 20:53
#16
Dansatori Moldova
Dansatori Ansamblu Basarabenii.
Pepe pe 13 Februarie 2018, 08:03
#15
Gagiu...
La loc comanda! Bea liniștit și taci!
Vulturul cruciat. pe 12 Februarie 2018, 15:25
#14
Te-apuca rasul-plansul si lehamitea!
Doamne, ce comentarii idioate! Cu asemenea comentatori anonimi, cel mai bun primar nu poate fi decat tot un anonim, cu alte cuvinte, UNUL CARE NU VA FI NICIODATA PRIMAR (vezi LUCIAN BLAGA: "PADURI CE AR PUTEA SA FIE SI NICIODATA NU VOR FI"). M-a amuzat remrca alegatorului #1 ca nu-i bine sa dam nume de pe acum. Are dreptate, CEL MAI BINE ESTE SA DAM UN NUME DUPA... ALEGERI. EU MA VOI REFERI LA SFATUL DAT DE SOCRATE UNUI TANAR CARE L-A INTREBAT DACA ESTE BINE SA SE INSOARE SAU NU: ALEGETI PE CINE VRETI CA TOT O SA VA PARA RAU! Lasand hazul de necaz deoparte, va rog sa observati ca primii 13 comentatori sunt de fapt unul si acelasi! Referitor la tema articolului, autorul UITA CA PROVOCAREA A FOST LANSATA MAI DEMULT DE UN CETATEAN SERIOS SI NIMENI N-A FOST CAPABIL SA INDICE NUMELE A 20 CETATENI PE CARE-I SOCOTESTE DEMNI SA NE CONDUCA. (vezi propunerea lui Cracea cu parcul industrial, care a apartinut cu ani in urma lui Nastasescu si Biciu)EU ARUNC MANUSA-CRACEA CLAUDIU. Latrati, va rog!
Cetatean care voteaza mereu pe 07 Februarie 2018, 14:59
#13
EXISTA SOLUTII,CREDETI-MA !
Intrucat nu exista o scoala de format primari,primele conditii suntconfusedA NU FURE,SA NU NE MINTA SI SA FACA TOT CEEA CE PROMIT si este corect pentru comunitate,la standardele unui oras european din anii 2020.Bine,pentru asta trebuie si ceva viziune despre cum va arata viitorul copiilor si nepotilor nostri.Iar daca unii dintre noi cer cu insistenta nume,atunci inseamna ca nu mai exista incredere in randul pop**atiei in privinta onestitatii,a pregatirii profesionale si a patriotismului local.Numai ca,din pacate,se pare ca prostia invinge defiecare data.Atunci sa nu ne miram ca alegem ceea ce suntem defapt.Hai sa ne unim si sa gasim solutii,pentru ca ele exista.Ganduri bune!
f pe 07 Februarie 2018, 07:04
#12
bravo e!
O părere pertinentă și bine exprimată, suntem pe drumul cel bun. Așteptăm și alte opinii, trebuie să se contureze o soluție.
Ilie de la sculărie pe 07 Februarie 2018, 06:39
#11
Și doctorul ce-a zis? Te internează?
e pe 06 Februarie 2018, 22:27
#10
Greu de găsit!
- Să fie născut și să fi copilărit aici, să aibă părinții aici și copii pentru a fi legat de zonă și să-și dorească prosperitatea ei;

- Să fi fost la studii prin alte părți, să fi muncit prin zone dezvoltate, ca să aibă mintea deschisă și să aplice aici cunoștințele dobândite;

- să vină din mediul privat, să aibă capacități manageriale și antreprenoriale;

- vârsta de 35-40 de ani, ca să aibă energie și totodată experiență;

- independent, pentru că pe de o parte partidele existente nu promovează oamenii competenți, iar pe de altă parte să nu fie dator partidului și să poată acționa potrivit convingerilor lui.
JB pe 06 Februarie 2018, 21:55
#9
Hotii
Primarii trebuie cautati la Jilava si Rahova, dar pentru Deliorman, la Poroschia.
eu pe 06 Februarie 2018, 17:21
#8
E un subiect important.
Pentru administratorii site-ului, va rugăm, la acest subiect nu mai acceptați comentarii scrise de animale (mitocănii, înjurături și alte prostii)! Ne interesează subiectul, trebuie dezvoltat.
rusine pe 06 Februarie 2018, 15:42
#7
pt 3
ce tupeu ai postacule psd-ist?ce aroganta si obraznicie! sunt o multime de oameni capabili si onesti care pot conduce orasul,oameni crescuti pe aceste meleaguri nu de la Segarcea!
jake pe 06 Februarie 2018, 15:15
#6
un primar adevarat
nu conteaza de unde este dar să facă ceva pt orasul asta loc*ri de munca,apa canal si restul,pt cp oraul la margini arata jalnic,ca dupa razboi .



LOL
adrian pe 06 Februarie 2018, 15:01
#5
pentru #3
Tu esti Cucleo? La ce comentariu de imbecil numai tu poti fi.
turnean supărat pe 06 Februarie 2018, 13:06
#4
pentru #3
Rămâi în sediul PSD fraiere! Tu și alți cretini votați psd doar să vă păstrați salariile. De ce nu spui porcule cum faceți angajări la primărie?

Cum să fie primarul?



Ar trebui să fie cinstit!
UN TURNEAN ADEVARAT pe 06 Februarie 2018, 12:02
#3
PRIMAR IN TURNU MAGURELE
MAJORITATEA TURNENILOR ADEVARATI VOTEAZA CU DANUT CUCLEA SI PSD PANA LA MOARTE - ASA CA NU VA MAI CHINUITI DEGEABA SA CAUTATI ALT PRIMAR CA DEJA IL AVEM PE CEL MAI BUN SI EXPERIMENTAT PRIMAR DIN ROMANIA, NU PRIMARUL SAU ORASUL AU O VINA PENTRU CEA CE SA INTAMPLAT IN TRECUT, TOTUL ESTE DE VINA TARA SI OAMENI CARE O POPULEAZA SUNT DEFECTI LEGILE SUNT GRESITE REGULILE SUNT STRICATE GUVERNAREA A ALTERNAT IN ROMANIA CAND DE STANGA CAND DE DREAPTA DAR PARCA CEA DE DREAPTA A FACUT CEL MAI MULT RAU ADEVARAT CA FIECARE PADURE ARE USCACIUNILE EI DAR ROMANIA VA VOTA STANGA MEREU CHIAR DACA CELOR DE DREAPTA NU LE CONVINE ASTA! TRAIASCA PSD TRAIASCA ROMANIA.
Un cetățean turmentat pe 06 Februarie 2018, 07:30
#2
să fie cum vrea
trebuie doar să ne scape de blestemul roșu PSD
alegator pe 05 Februarie 2018, 23:05
#1
un turnean
sa alegem un om care a trait aici,care cunoaste specificul locului,un profesionist in viata,nu alde ciuma rosie reprezentata de Cuclea!nu stiu daca e bine sa dam nume de acum pentru ca postacii psd il vor denigra specific doctrinei lor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.