Ce se invata in scolile din Turnu?! Carte sau sex si destrabalare? - Smart Forum.

10 Decembrie 2017, 11:42 | 74101 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Ce se invata in scolile din Turnu?! Carte sau sex si destrabalare?

Scolile din Turnu Magurele trec printr-un moment destul de dificil. Cel mai mult sunt afectati elevii, victime ale unei  societati in degringolada. Nu trebuie sa ascundem ce se intampla in scoli, de la generala la liceu. Multe fete "viseaza" sa ajunga prostituate, la fel de multi baieti sa fie "pesti". O mare parte dintre profesori nu au ce cauta in sistem pentru ca sunt exemple negative.  Autoritatile ar trebui sa se implice si sa constientizeze familiile despre pericolul ce le pandeste copiii.

INTOTDEAUNA ADEVARUL SUPARA SI E GREU DE ACCEPTAT.DIN PACATE,TOT CE S-A SCRIS IN ARTICOL E ADEVARAT.TRIST DAR ADEVARAT.PAI NUMAI DACA VEDEM CE FAC ELEVII IN TIMPUL ORELOR,CU CE SE OCUPA SI CE LIMBAJ AU(CHIULESC DE LA ORE,FUMEAZA,BEAU ALCOOL SI CAFEA,IAR DACA-I AUZI VORBIND CREZI CA ESTI LA USA CORTULUI ORI INTR-UN BORDEL),E USOR DE GHICIT SI COMPORTAMENTUL,REZULTATELE SI PROMOVABILITATEA LA BACALAUREAT.E LAFEL DE USOR DE OBSERVAT CUM UNII RACOLEAZA MINORE DIN FATA LICEULUI,PENTRU A FI FOLOSITE PENTRU PROSTITUTIE. - comentariu al uni cititor.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
La cate panarame pe 11 Decembrie 2017, 17:18
#3
Au scos liceele din turnu
Ar trebui inlocuite probele scrise de bacalaureat cu examene orale in liceele din turnu... Gasiti o gramada d tarfe din turnu pe site.urile de videochat si p centurile din afara plecate cu toti ti**nii. Ce mortii lor or fi vazut la ei nu stiu... Ce sa vezi d la o rasa atat d imputita!? Sau poate ca le place mirosu ala d hoit, ca si cu parfum daca isi dau p ei tot put a hoit... Cand ramaneti gravide cu prosti care habar n.au d voi, nu aveti si voi remuscari futuva.n gura d gunoaie d femei...
Parere pe 11 Decembrie 2017, 07:26
#2
personala
Nu conteaza la ce liceu sau scoala esti. Daca tu vrei sa inveti si TE AJUTA CAPUL, atunci in ecuatia invatamantului profesorul conteaza doar in faptul ca el trebuie sa te faca sa te indrepti inspre carte si sa urmezi acest c*rs. Dar daca tu esti PROST si de acasa nu ti se insufla minimum de respect pentru SCOALA(invatatura) nu are cum profesorul sa te faca sa inveti. In primul rand nu are ce prelucra si in al doilea tu ca elv nu POTI asimila informatia si cel mai important nu poti lucra cu acea informatie. Parintii nu se mai intereseaza de nimic, nu mai vin la sedintele cu parintii, vin prea tarziu cand nu mai poate sa fie odrasla adusa pe un drum bun, si care vin vad in profesor un inamic(are ce are cu al meu). Cand vom intelege ca natie ca educatia IN MASA ne scoate din mizerie atunci poate vom avea o sansa.Pana atunci visam avioane.
STB pe 10 Decembrie 2017, 13:22
#1
Școală la FFFF frecvență și mare distanță
Hai să facem un exercițiu de memorie.Câti elevi absolvenți ai liceelor din Mun.Tr.Măgurele,intrau PRIN EXAMEN SCRIS,la facultățile din întreaga țară?Astăzi vedem cum o mulțime de semianalfabeți își prezintă diplomele obținute pe la facultățile particulare,fără să fi trecut pe-acolo și la o vârstă destul de înaintată.De ceea ce au învățat și au reținut,este limpede de înțeles.Ce este de reținut este faptul că abandonul școlar a ajuns la cote îngrijorătoare.Concluzie,țara te vrea prost.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.