Furtul apei de la Geanta la ultimul sarantoc - SMART FORUM.

19 Noiembrie 2017, 05:27 | 11120 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Furtul apei de la Geanta la ultimul sarantoc - SMART FORUM.

Numai prostii nu fura apa in Turnu Magurele.

Saracia este atat de mare, de aceea turnenii fac tot posibilul sa reziste. In cazul Geanta, dar si la majoritatea asa-zisilor afaceristi, furtul apei face parte din modul lor de a concepe viata. Dinu Floricel fura apa pentru a spala microbuzele lui si ale Lavcom.

Apa se fura si la afacerile jupanului. Bineinteles, un afacerist fura mult mai mult in comparatie cu un sarantoc. Toate hotiile sunt cu voie de la Primaria Turnu Magurele, institutie care tolereaza smecherii. Rugam cititorii sa comenteze, cu detalii picante, acest subiect.  

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
user3453453 pe 22 Noiembrie 2017, 00:49
#7
CANCAN
Inginerul VOINILA din TURNU-MAGURELE nu mai doarme cu nevasta-sa, profesoara de franceza cea cu ochi albastrii in pat de cand se culca cu femeia de serviciu din CATANGA, in schimb bea mult vin la gajaul lui de suparare
agentul pe 20 Noiembrie 2017, 05:36
#6
furaciosii
toate furturile de apa se fac cu acordul tacit al celor responsabili! la fel este si cu plata impozitului unde uni sunt scutiti ca sunt,,saraci'' iar altii nu vor sa plateasca pt ca asa sunt invatati!oricum in oras mocneste o stare de tensiune, ca si in tara, asemanatoare cu perioada 22 dec 1989!multi se simt nedreptatiti si umiliti!
cetățeanu nemulțumit pe 19 Noiembrie 2017, 22:59
#5
uni au si alți suferă
uni au apă si îsi bat joc de ea,alți speră sa aibă să intre în rîndul lumi,daR DEPINDE DE PLANURILE PRIMARIE CARE ESTE SURDA LA CERINȚE POPULAȚIE DIN MAGURELE SI ODAIA ZONA 2EA

cetățeanu nemulțumit pe 19 Noiembrie 2017, 22:59
#4
uni au si alți suferă
uni au apă si îsi bat joc de ea,alți speră sa aibă să intre în rîndul lumi,daR DEPINDE DE PLANURILE PRIMARIE CARE ESTE SURDA LA CERINȚE POPULAȚIE DIN MAGURELE SI ODAIA ZONA 2EA

Paznic pe 19 Noiembrie 2017, 21:55
#3
Furt
Dar la catalin codrea nu vine nimeni sa verifice contoru de gaz sa vada cum pune magnetul noaptea. Paznicul de acolo pt asta este platit.
Gimi pe 19 Noiembrie 2017, 12:28
#2
La cireasa
Apa la cireasa vine de exact dela pompieri,el plateste 30 m|luna .il doare in pix epe felie cu jupinii

Pensionar pe 19 Noiembrie 2017, 10:52
#1
Multe șmecherii la contoarele de apă(by-pasuri)
Singurul aspect pe care îl pot comenta este să rog pe cei de la APASERV sau cum s-o mai numi firma de distribuție a apei din Turnu Măgurele,să verifice facturile de apă ale cetățenilor de etnie rromă,ale unor instituții ale statului și chiar unele spălătorii auto.Este un furt pe față la adresa cetățenilor orașului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.