Politisti turneni sunt datori la camatari.

20 Septembrie 2017, 00:09 | 11509 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Politia Turnu Magurele.

Un cititor ne spune ca politisti din Turnu sunt datori cu acte la camatari: "Nu va mai balbaiti ca urla muzica in boxe si politia nu face nimic. Pai aia sunt datori la noi cu acte". Exagereaza cititorul sau spune adevarul? Rugam pe cei care cunosc sa comenteze. 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Xxxx pe 19 Noiembrie 2022, 22:04
#13
Jjj
Urmariti pol rutiera si firma mary rox si va dati seama care sunt politistii
Anonim pe 18 Octombrie 2017, 13:23
#12
Ptr, corupti !
Toti sunt corupti de la mic la mare ...asta este educatie de catre Primarie si Partidul care este la putere..D-mnul. Musat este unul dintre ei care educa si pe ce-i care vin noi in Politie ...

... pe 01 Octombrie 2017, 10:12
#11
...
Nu vreti sa va dam problemele gata rezolvate si sa le raportati ca fiind solutionate de voi??? Sa mai si incasati prima pentru merite deosebite???
Anomom pe 21 Septembrie 2017, 13:21
#10
Pentru magistratul cu intrebarea
Politia prindea infractorii cândva, de când judecătorii și proc*rorii le dau drumul poliția a început să se pună bine cu ei decât să le râdă în nas. Așa că mai bine ați aplica legea și voi .
Un om normal ! pe 21 Septembrie 2017, 00:14
#9
Pentru "Un fost magistrat "
Care este vina camatilor ? Daca oamenii continua sa tot vina la ei ? Și nici vina peștilor nu este, atât timp cât mai exista doritoare care sa își schimbe traiul ... in rest partea cu polițiștii nu ma interesează, dar nu văd vina acestor oameni !! Nu sunt ei care merg și bat in poarta la oameni sa le de a bani sau ia femeile cu japca !
eu pe 20 Septembrie 2017, 23:55
#8
terminați cu prostiile!
In Turnu Măgurele nu există polițiști, ce vedeți voi pe stradă sunt oameni in haine de poliție. In sediul politiei încă se fumează, ia zi coinac Mocanu Silviu, am dreptate? Ene fumează în birou, Oprean vorbește la telefon când conduce, Siteavu conduce beat, Manica ascunde probele din dosare, etc. Clar nu avem polițiști.
27 de agenți pe 20 Septembrie 2017, 18:20
#7
Pt. Ilie de la scularie
Tocmai de aceea am solicitat acelui "cititor" să publice lista cu numele polițiștilor care sunt împrumutați la cămătari țigani, pentru că nu îmi este teamă de corupții din poliția Turnu Măgurele, iar de cămătari țigani nici atât. Dacă nu-i cunoaștem pe " împrumutații" la cămătari țigani, din poliția turneana nu putem lua atitudine

și nici instituțiile statului nu se pot sesiza.
Ilie de la scularie pe 20 Septembrie 2017, 12:58
#6
@27 de agenți
Ce vorbești domnule? Adică noi nu știm ce și unde se duc sesizările alea? Și apoi devii țintă pentru toți corupții din poliție și cămătari în mod sigur.

Gogu odaianu pe 20 Septembrie 2017, 11:57
#5
Pt.dl comandant Ene și adjunctul sau
Când treci prin fața schimbului valutar de pe Gral.Praporgescu sunt numai țigani valutisti. Se pare că au pus stăpânire pe trotuarul dinspre bloc. Nu poți să intri în schimbul valutar că sar pe tine.

Ce măsuri luați d.le comandant și d.le adjunct. Dar d-voastră d.le șef de poliție judiciară Edi Manica? Dacă nu luați măsuri va ști IP-ul.
Un fost magistrat pe 20 Septembrie 2017, 09:35
#4
O ÎNTREBARE SIMPLĂ
Să acceptăm și fapul că sunt polițiști datornici,dar se pune întrebarea:De ce mai există încă persoane care practică această activitate numită CĂMĂTĂRIE ?Nu cumva tot poliția este datoare să respecte legea și să elimine fenomenul?Lafel ca și pe cel de proxenetism și prostituție?Noi,cetățenii,credem că pregătirea cât și comportamentul acestor polițiști,a rămas tot cel de milițieni,deși pe vremea de dinainte de 89 nu existau asemenea practici și opulența romilor infractori nu se vedea nicăieri.Există în mod cert o complicitate între polițiști și infractori.
Anonim pe 20 Septembrie 2017, 08:58
#3
Probe, nu bârfe vrem.
Corect! Și când mai publicați astfel de știri să vă interesați și voi înainte să dați o știre cum trebuie. Se pare că mai bine numeați acest site "bârfe de Turnu".
Gogu piticu pe 20 Septembrie 2017, 08:58
#2
Știre interesantă....
Dacă este adevărat articolul rog autorul să publice lista cu numele polițiștilor care sunt împrumutați la cămătari țigani, la care și ce sume. Sunt unul dintre cetățenii care am luat apărarea polițiștilor pt. că știu cât le este de greu, dar trebuie să cunoaștem pe acei polițiști turneni care sunt "controlați" de cămătarii țigani și astfel să îi eliminăm din urbea noastră,autoritățile să se sesizeze (DGA, DNA, PARCHET, ETC) și astfel se face c*rățenie și în poliția turneana.
27 de agenți pe 20 Septembrie 2017, 07:54
#1
?????
Dacă cititorul respectiv cunoaște polițiștii datori la cămătari țigani să publice lista cu numele acestora pt. ai conoaste și noi. Dacă sunt doar vorbe in vânt.... atunci să meargă unde îi locul (la pușcărie)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.