Smart forum: De ce Teleormanul a ajuns atat de rau?

17 Noiembrie 2016, 11:56 | 5090 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Smart forum: De ce Teleormanul a ajuns atat de rau?

Judetul Teleorman este unul dintre cele mai subdezvoltate din tara. Economia judetului a fost pusa pe butuci. Agricultura se rezuma doar la cultura plantelor.

Cei care ne conduc din anul 1989 sunt vinovati de actualul dezastru. De ce conducatorii nu au dezvoltat judetul? Nu au avut niciun interes pentru ca s-au orientat spre furtul banului public. Bugetul Teleormanului a fost transformat in afacere de partid. Avand tot ce le trebuie nu si-au batut capul sa dezvolte afaceri adevarate. Saracia le-a adus si controlul politic prin manipularea foarte usoara a maselor. Asteptam comentariile dumneavoastra pe aceasta tema.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
GABI pe 18 Noiembrie 2016, 11:48
#4
asta meritam ...
dezinformarea, nepregatirea, lipsa de educatie si multe altele au contribuit la ceea ce se poate vedea ..dar,nici nu vrem sa muncim si ne place sa stam pe strada si sa mancam seminte ..asta o problema .

pe de alta parte - nici politic nu se doreste .. toti investitorii care au venit au fost goniti si daca vrei sa faci ceva constructiv pentru oras .. se pune bete in roate din primarie , inca,din primul moment..asta-i orasul turnu magurele si ne meritam soarta ..
franchestain pe 17 Noiembrie 2016, 21:04
#3
votati din plin belsugu PSDist
Amin!
Olaru Stefan pe 17 Noiembrie 2016, 14:07
#2
DE CE ?!?
La toate astea au contribuit major și proasta informare,ignoranța și,nu în ultimul rând,ancorarea și încăpățânarea de a trăi în trecut.Adică, cât mai puțină muncă,multe pomeni,”lasă să decidă alții”,și mai departe,cu șmecheria ieftină și fofilarea,desc*rcatul în orice condiții, specifice românilor.Plus uitatul în c*rtea vecinului și treaba cu capra.Până nu ne vom schimba și noi,nu trebuie așteptate minuni din partea celor ce ne conduc.
eeeeeeeee pe 17 Noiembrie 2016, 13:21
#1
de kiki
TR = Traim Rau
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.