Primari penali - Duica Cristian - condamnat la un an de inchisoare.

24 Ianuarie 2018, 09:32 | 14774 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Duica Cristian.

Duica Cristian, fostul primar din Rosiorii de Vede, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la un an de inchisoare. Decizia este definitiva.

Solutia pe scurt: Decizie penală nr. 62/A din 19.01.2018 În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.p.p. admite apelul declarat de către inculpatul Duică Cristian împotriva sentinţei penale nr.98/13.04.2017 a Judecătoriei Roşiorii de Vede. Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi în rejudecare: Schimbă încadrarea juridică a faptei reţinută în sarcina inculpatului Duică Cristian din infracţiunea prev. de art. 301 alin. l C.p. cu aplicarea art. 35 alin. l şi art. 5 C.p. în infracţiunea prev. de art. 301 alin. l C.p. cu aplicarea art. 5 C.p. În baza art.3 01 alin. l C.p. cu aplicarea art. 5 C.p. condamnă pe inculpatul inculpatului Duică Cristian la pedeapsa de 1 an închisoare. În baza art. 301 alin .l C.p., modificat prin Legea nr. 193/2017 interzice inculpatului exercitarea dreptului de a ocupa o funcţie publică pe o perioadă de 3 ani. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale apelate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă . Pronuntată în sedintă publică azi 19.01.2018 
Document: Hotarâre  62/2018  19.01.2018

În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că: Inculpatul DUICĂ CRISTIAN, în calitate de primar  al  Municipiului  Roşiori de Vede,  în perioada iulie 2012 – noiembrie 2013, a încheiat un număr de 8 contracte de prestări servicii, in valoare de 496.760, 72 lei, cu SC  Modul Proiect SA, societate în  cadrul căreia a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie până la data de 26.06.2012, respectiv cu Radio Impact 94,4 FM, în cadrul căreia a deţinut funcţia de administrator, fiind şi asociat pana la data de 26.06.2012, societăţi cu care susnumitul s-a aflat în raporturi de muncă în ultimii 5 ani sau din partea cărora a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
La Karcicica sponsor pe 27 Ianuarie 2018, 05:04
#7
Karcica
Saloon de beaut La Karicica, Maria Menopausista il sponsorizata pa Sandu Gaoaza- libricul Gheorghe, cu o fofolanga zdrentuita ji folosita de George Pastrama si multi altii..La Karikica, ghorghe face laba mica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trader pe 27 Ianuarie 2018, 04:45
#6
La Aricica
Politia sa inchida "friseria' la KAricica ot RdV, casa de toleranta pentru cetatenii rromi, condusa de o koorwa batrana-kioara-stramba ji ea, sponsor al cretinoidulu Sandel-Gaoaza, cel cu Creierul Chel!!Tiganusi, vreti fetite???Karicica va invita!!!!!
Costică Marlau pe 24 Ianuarie 2018, 22:24
#5
?????
Comentariile 2, 3, 4 sunt scrise de una și aceeași persoana - prof. (Dacă îl putem numi așa) Ionescu Sorin, un schizofrenic, un bolnav mintal ! Dragi roșioreni, acest bolnav psihic jignește foarte multe persoane, chiar nu se găsește unul sa-l zguduie puțin ?!
Dode pe 24 Ianuarie 2018, 20:40
#4
Idioata GHERGHE
Iata ce directori a pus bivolita Valy Gherghe in RdV...Un Curlangiu notoriu Serby Raceanea siteuri de tranny si gay, gaoaza sparta la Anastasecu, o koorwa de partidt la Ieconomic, o soogi Dana, un violator pitic la Salini, un coorrrvar la Racovita, mai merge pasare obsedata????...Vali, o vrei si tu sub coada??????
Tranascop Floreean pe 24 Ianuarie 2018, 20:09
#3
Curlangiul Raceanu
Serby RACEANU este un koor nesatul, si eu si Cornelush Zugravu i-am dat-o la ochiul maron, dar tot nu se satura cocaota de la Analtasexu, cica educator de copii.
Fierascu pe 24 Ianuarie 2018, 19:53
#2
Toata trupa
Idiotul alcoolist Duica Crstian ar trebui luat impreuna cu zdreanta Marineci, violatorul Bratcoveanu, cacanarul Dida, profesorul Buzu, boolangii, ce si-o trag in koor Serby Raceanu si Cornelush Zugravu, cica finii huidumei si Gina Blonda Kraci ot Scoala de la Gara, koorwa oficiala a huidumei, acum, pitita.
Cinema Flacăra fără film pe 24 Ianuarie 2018, 12:43
#1
Niște lichele neocomuniste,puse pe căpătuială!!!
Puțiiin,foaaarte puțin !Prieten de coțcării cu Mohanu,la un moment dat,lucrau de zor pentru binele și propășirea....firmei SC Modul Proiect SA,soră geamănă cu SC TelDrum SA. Amîndoi niște buni ascultători și executanți ai marelui infractor de Teleorman.Așa cum spuneam,amândoi au contribuit semnificativ la distrugerea orașelor Roșiori de Vede,respectiv Tr.Măgurele.Apropos,domnule Mohanu,cât costa proiectul pentru debranșarea de la sistemul centralizat de încălzire,5 sau 6 milioane,luate de Modul Proiect?Și dumneavoastră l-ați plătit?Rușine,excrocilor,dați-ne banii înapoi!Lumea mai iartă,dar nu uită.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.