PENALI: Gabriel Carjan si Alan Corina incalca legea dupa modelul Dragnea.

16 Februarie 2017, 11:48 | 9170 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Gabriel Carjan si Alan Corina.

Dosarul in care este judecat Liviu Dragnea are pui in comuna Saelele. Gabriel Carjan a hotarat ca Alan Corina sa stranga semnaturi pentru sustinerea guvernului Grindeanu.  Pana aici totul bine si frumos, numai ca domnisoara Cori este bibliotecara si face munca de partid in timpul programului de lucru.

Aceeasi reteta a aplicat jupanul  si iata-l ca este cu un pas in puscarie. Deocamdata Gabriel Carjan nu este luat in vizor de procurori, dar nu se stie cum sare peste rand. Domnul primar trebuie sa continue pe aceeasi linie daca vrea sa isi ajunga stapanul sau poate vrea sa ii tina de urat. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Stan pe 17 Februarie 2017, 21:09
#7
Cotroceni
Stie cineva daca s-au organizat "exc*rsii" la Cotroceni? Si daca s-au organizat, cine s-a deplasat acolo, nume de persoane, eventual ce beneficii au avut? Asta asa, doar sa vada lumea cine este de acord cu hotii, cine se lasa cumparat cu cativa zeci de lei.
Noi pe 17 Februarie 2017, 03:06
#6
Grupul de protestatari de la Cotroceni este format din oameni adunati si pusi acolo de Dragnea !
Un protestatar tine in mana o plancarta pe care scrie in limba germana si luat la intrebari de un reporter pentru ce anume protesteaza, protestatarul i-a raspuns reporterului balmajind cateva vorbe .... si apoi a argumentat ca scrie in engleza prima data si apoi a recunoscut ca asa a primit-o !!! Nici macar nu avea habar ce scria pe plancarta primita din partea PSD-ului si in ce limba scria pe ea, dar el era protestatar din propria initiativa !!! smile)))) gulp
Noi pe 16 Februarie 2017, 18:50
#5
Asa este si asa va fi cu psd la guvernare
asa a fost de 27 de ani, cum se vor schimba daca nu vor trece pe la puscarie sa aibe niste ani sa mediteze ? sa isi dea seama ca nu au facut bine ce au facut .
CIELO pe 16 Februarie 2017, 18:50
#4
Nelule,mai ai puțintică răbdare.
Se știe tot,la un alt nivel,iar cei ce ascultă și văd mai bine decât mulți dintre noi,lucrează.E numai o chestiune de timp.Nu stăm toți holbați pe Anena3 la spălații pe creier din fața Palatului Cotroceni.Electoratul Pro PSD,al lui Iliescu,s-a diminuat masiv.Mulți și-au luat garsoniere cu ușa în tavan,iar cealaltă parte a rămas ancorată cu mintea și gura în propaganda socialistă,condusă de niște hoți și mincinoși care aruncă fumigene în stânga și dreapta,în fapt,doar firimituri pentru naivii cocșați de sărăcie.
EU pe 16 Februarie 2017, 15:19
#3
CUM ESTE ABORDATA DEMOCRATIA DE PSD ?!?
DEFINITA DEMOCRATIEI:



https://www.youtube.com/watch?v=KAPEpjGvVFE



ESTE SUB UN MARE SEMN DE INTREBARE CUM VEDE SI INTELEGE PSD DEMOCRATIA !
EU pe 16 Februarie 2017, 15:16
#2
OR SA PICE MULTI ODATA CU DRAGNEA....
... CATEVA TERMENE DE JUDECATA IL DESPART DE PUSCARIE MOMENTAN !
Nelu de la Saelele pe 16 Februarie 2017, 13:52
#1
Partidul Hotilor
In toate primariile psd-iste se intimpla acelasi lucru.Primariile sint privatizate de acesti nemernici.Se cheltuiesc banii primariei pentru interesele de grup.Chiar nu vede nimeni?

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.