Alessia - “Hacker de sentimente” (videoclip): melodia săptămânii

17 Septembrie 2013, 00:03 | 3318 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Alessia

Melodia acestei săptămâni este “Hacker de sentimente”, interpretată de Alessia. Noul single “Hacker de sentimente” a fost compus de Alessia alături de Cătălin Dasclau la Mixton Music Studio, iar orchestraţia a fost realizată de băieţi de la GrooveBox (KaRO şi Radu).

“Este o piesă despre băieţii care au intotdeauna replici inteligente, care se folosesc de complimente, elegantă şi şarm pentru a pune stăpânire, cu multă subtilitate, pe gândurile fetelor.“ (Alessia).

Iată videoclipul acestei piese, preluat de pe youtube:

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
sj5RaI78RM6 pe 06 Iunie 2014, 22:03
#2
iO4w85Hy
Victor a comentat: Toata gaerndia lor e gresita.Se concentreaza pe autostrazi dinspre Buc*resti spre orice. Lasati tampeniile si incepeti de langa granita de Vest. Incepem 2-3 autostrazi dinspre vest si mergem cu ele spre Constanta, Iasi, Buc*resti. Poate sa dureze si 20 ani dar tot ce facem, orice km, trebuie sa fie conectat la autostrazile din Vest din secunda in care e terminat.Pe masura ce se construiesc putem exporta din ce in ce mai mult.
cosmina pe 27 Septembrie 2013, 16:39
#1
cosmina
cea mai frumoasa melodie din acest an grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.