Societati din Teleorman listate la Bursa de Valori Bucuresti

17 Septembrie 2009, 19:03 | 10926 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

In judetul Teleorman sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti un numar de 28 societati pe actiuni, dar nu toate fac obiectul tranzactionarii datorita situatiei economice a fiecarei societati.
   In urmatorul material voi face o scurta prezentare a respectivelor societati.
   Simbolul format din 4 litere reprezinta codul de tranzactionare la bursa, iar CNVM este Comisia Nationala Valorilor Mobiliara institutia care supravegheaza si reglementeaza piata de capital.
 1) AGNV - Agrinatura Nanov SA - Are ca obiect de activitate prestari servicii anexe agriculturii, gradinarit peisagistic. Este suspendata de la tranzactionare din data de 05.08.2009 deoarece actionarul majoritar a solicitat CNVM aprobarea unui anunt privind initiere procedurii de retragere a actionarilor minoritari ("cuponari") din societate. In cazul aprobarii toti actionarii vor primi instiintare pentru a vinde actiunile ofertantului. Ultimul pret de trazactie a fost de 60,1000 lei.
 2) AGWJ - Agromec Babaita SA - are acelasi obiect de activitate. Este suspendata de la tranzactionare deoarece are capitalul social mai mic de 25000 euro (legislatia prevede un capital social mai mare de 25000 euro), iar pe 17.03.2009 s-a hotarat radierea de la registru comertului.
 3) AGLD - Agromec Laceni SA - are acelasi obiect de activitate, este suspendata de la tranzactionare, cap. soc. sub 25000 euro.
 4) AGJO - Agromec Orbeasca de Jos - are acelasi obiect de activitate, suspendata de la tranzactionare si deschiderea procedurii de faliment.
 5) AGOA - Agromec de Sus SA - are acelasi obiect de activitate, suspendata de la tranzactionare, iar pe 17.03.2009 s-au deschis procedurile de faliment.
 6) ARML - Agromec Crinceni SA - are acelasi obiect de tranzactionare, suspendata de la tranzactionare, iar pe17.03.2009 societatea a intrat in dizolvare judiciara.
 7) AGDU - Agromec Dragasani SA - are acelasi obiect de activitate, se tranzactioneaza, ultimul pret fiind de 0,2200lei pe actiune. Societatea va avea pe data 25.09.2009 sedinta adunarii generale a actionarilor unde se va propune majorare capitalului social prin distribuirea de actiuni noi la pretul valorii nominale adica 0,1000lei. Au dreptul sa cumpere actiuni in cazul aprobarrii, actionarii care sunt inscrisi in registru actionarilor la data 12.102009.
 8) ARME - Agromec Radoiesti SA - are acelasi obiect de activitate, societatea se tranzactioneaza, dar in ultimile 52 de saptamani (1 an) nu s-a efectuat nici o tranzactie.
 9) AGCT - Agrotransport Turnu Magurele SA - are ca obiect de activitate transportul rutier de marfuri. Este suspendata de la tranzactionare deoarece societatea nu are incheiat contract cu Depozitarul Central Bucuresti (aici se tine evidenta tuturor persoanelor fizice si juridice care detin actiuni).
 10) ALTX - Altex SA - are ca obiect de activitate pregatirea fibrelor si filarea in fire de bumbac si tip bumbac. Societatea a fost delistata de la BVB pe 30.04.2004ca urmare a unei oferte publice de preluare facuta de actionarul - S.C.TIME INTERNATIONAL TRADING SRL care detine 99,5715%. Persoanele care mai detin actiuni (cupoane) si doresc sa le vanda se adreseaza direct societatii, adresa Str. Dunarii nr.277 Alexandria
11) ANOS - Antreprenorul SA Rosiorii De Vede - are ca obiect de activitate constructii de cladiri si lucrari de genul civil. Se tranzactioneaza, ultimul pret fiind de 4,8000 lei pe o actiune;
12) ARIY - Bere si malt Robema SA Rosiorii De Vede - are ca obiect de activitate fabricarea berii. Se tranzactioneaza, ultimul pret fiind de 0,0100 lei pe o actiune.
 Nota: pe certificatele vechi de actionar titulatura societatii era "ARCINA"
13) CICA - Cicalex SA Alexandria - are ca obiect de activitate productia si conservarea carnii. Se  tranzactioneaza, ultimul pret fiind de 1,3100 lei pe o actiune;
14) CCOM - Cerealcom SA Alexandria - are ca obiect de activitate comertul cu ridicata al cerealelor, furajelor si tutunului neprelucrat. Se tranzactioneaza, ultimul pret fiind de 0,0200 lei pe o actiune;
15) COKG - Comalex SA Alexandria - are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun. Se tranzactioneaza, ultimul pret fiind de 3,0000 lei pe o actiune;
16) COAD - Comat SA Alexandria - are ca obiect de
activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si a
 materialelor de constructii. Se tranzactioneaza, ultimul
pret fiind de 2,5000 lei pe o actiune;
 17) COMB - Comixt Rosorii De Vede - are ca obiect de activitate fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjerie de corp ). Se tranzactioneaza, ultimul pret fiind de 0,3500 lei pe o actiune;
18) CMPT - Compact SA Alexandria - are ca obiect de activitate alte lucrari speciale de constructii. Este suspendata de la tranzactionare din 01.07.2008 pentru dizolvare si lichidare;
19) ELOZ - Electrotel SA Alexandria - are ca obiect de activitate fabricarea aparatelor de distributie si control al eletricitatii. Se tranzactioneaza, ultimul pret fiind de 11,5000 lei pe o actiune;
20) FOJE - Foraj Sonde SA Videle - are ca obiect de activitateservicii anexe extragerii petrolului brut si gazelor naturale. Se tranzactioneaza, ultimul pret fiind de 8,5000 lei pe actiune. 

  Sursa informatiilor: Bursa de Valori Bucuresti.
  Pentru informatii suplimentare persoanele care detini actiuni trebuie sa se adreseze unei Societati de Servicii de Investitii Financiare.
   In judetul Teleorman o asemenea societate se afla in orasul Alexandria pe str. Libertatii nr.220 Bl. L4-L5 si se numeste S.S.I.F UNICAPITAL S.A.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Daniel pe 04 Martie 2011, 11:59
#1
Tranzactii online
Poti sa tranzactionezi toate aceste actiuni daca apelzi la serviciile SSIF Goldring http://www.goldring.ro wink
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.