Tarile care au acordat amnistii fiscale au avut de castigat. La noi de ce nu se poate?

03 Ianuarie 2010, 20:24 | 4812 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

Olandezii se inghesuie pe ultima suta de metri sa-si recupereze banii dositi in Belgia. De la anul, conditiile amnistiei fiscale se vor inrautati considerabil. De la inceputul anului, 340 de milioane de euro au fost adusi suplimentar la buget.
Numai in ultimele saptamani, circa 160 de olandezi declarau zilnic depozite de bani plasate in Belgia, Elvetia sau in paradisuri fiscale. „Majoritatea celor care isi repatriaza banii dispun de bani negri plasati in bancile din Luxemburg, Elvetia sau Belgia”, explica Marcel Homan, purtatorul de cuvant al Fiscului olandez.

Italia, care a introdus si ea masura amnistiei fiscale, a repurtat un veritabil succes. Potrivit ministerului Economiei, 95 de miliarde de euro au fost repatriati. 95 de miliarde!
Franta a procedat si ea la introiducerea amnistiei, dar nu au fost comunicate rezultatele.
Ca unul care a propus din iulie 2009 introducerea unei masuri similare, stau si ma intreb de ce la noi nu se poate? Sunt convins ca s-ar intoarce bani frumosi in economie. Totul e sa se vrea.

dan popa blog

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
w6hKEVvH pe 07 Iunie 2014, 19:51
#1
jcmliTPFiuYI
Mulţumim mult pentru...eempărtăşire, adică..."şeruire" (a nu se eenţelege alectva !) smile)) Mi-a plăcut mult filmuleţul cu prezentarea, deşi sonorul este destul de slăbuţ ("savoniera" sau "S...ph...escu" ?).PCR-ul vizat are un..."viitor luminos, plin de măreţe succese şi eempliniri glorioase".Doamne-ajută să reuşească ! smile))
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.