"Revoluţionarii" de profesie - cum cheltuie statul român milioane de euro pentru nimic!

28 Iulie 2011, 00:07 | 4568 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Certificat revolutionar

 Se vorbeşte prin mass-media despre stoparea plăţii  pensiilor celor peste 20 000 de revoluţionari, unii care nici nu au participat la Revoluţia din decembrie `89.

Acest fapt, adică perspectiva pierderii privilegiilor nesimţite, îi face pe unii „revolutionari" să-şi dea arama pe faţă. Au început ameninţările cu protestele, iar din câte ştim, la începutul lui august, mai mulţi "revoluţionari" de profesie vor organiza un miting. În care ce? În care să ceară să nu li se oprească pensiile de 500-600 de euro pe lună. O sumă uriaşa, dacă ne gândim că veteranii de război, care sunt mai mulţi, primesc o sumă mult mai mică. Şi aceşti veterani chiar şi-au pus viaţa în pericol, şi nu câteva zile, ci ani întregi de război.

Să revenim la cei care îşi spun revoluţionari. Pe lângă pensiile uriaşe, ei au mai primit  teren intravilan şi extravilan, spaţii comerciale, gratuitate pe transportul în comun, scutire de impozite. Toate acestea pentru că, zic dânşii, au salvat ţara de regimul comunist. Păi domnilor, pentru acest lucru aţi participat la revoluţie, pentru bani şi terenuri? Atunci înseamnă că aţi luptat, unii, desigur, pentru privilegii. Am înlăturat nomenclatura comunistă şi am adus nomenclatura revoluţionarilor. Au trecut peste 21 de ani de la Revoluţia din decembrie `89 şi noi, plătitorii de impozite, le dăruim, prin intermediul statului, sume uriaşe de bani. Mii de certificate de revoluţionari au fost eliberate unor indivizi care nu au avut nimic în comun cu Revoluţia.

Statul a dat cu nemiluita privilegii individuale şi de grup, cei care au intermediat marea pomană socială s-au îmbogăţit cu averi la care nu visau înainte de `89. Au falsificat documente pentru a transforma în revoluţionari indivizi care nu au avut absolut nimic în comun cu Revoluţia. Cunoaştem asemenea cazuri şi la Turnu-Măgurele, unde sunt peste 100 de revoluţionari, deşi în oraş nu s-a întâmplat nimic.

Cunoaşteţi cazurile Eli Iagăr, Sever Iagăr, Simionescu Adrian, Dinu Floricel ( zis Geantă),  oameni care n-au avut nimic în comun cu Revoluţia, doar au profitat de ea. Până şi primarul Mohanu şi-a luat certificat de revoluţionar, de parcă nu avea bani.

Aşa cum am scris mai sus,  sunt peste 20 000 de luptători remarcaţi pentru cauza revoluţiei şi numai 169 de simpli participanţi la revoluţie. Printre motivele pentru care li s-a acordat certificatul de luptător remarcat, este şi cel referitor la faptul că au condus oameni sau grupe de oameni în timpul Revoluţiei. Cum ar veni, 21 000 de oameni au condus 169, asta e Revoluţia română. Sperăm ca aceste pensii să fie plătite doar celor răniţi şi urmaşilor celor răniţi sau ucişi în Decembrie `89, ceilalţi au averi uriaşe, nu trebuie să-i mai "sponsorizăm" şi noi. 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
george pe 26 Martie 2018, 10:12
#13
eu pot spune ca am fost revoĺutionar
12 zile am avut arma de la combinat si mergeam noaptea prin padure cu zapada de1metru si cu frica si nu am depus acte de revolutionar cum vi se pare?
ionescu marcela pe 19 Iulie 2012, 14:39
#12
REVOLUTIONAR?
BOGDANOVICI, DOVEDIT CA A FOST OMU: SECURITATII CA POLITIE POLITICA ESTE REVOLUTIONAR? BOGDANOVICI DE SI-A VINDUT CUMNATUL SI SORA SECURITATII PENTRU POSTUL DE MEDIC? BOGDANOVICI DE SI-A TURNAT SEFU DE CLINICA PENTRU O INTRERUPERE DE SARCINAQ SI L-A BAGAT PE OM IN BELEA ESTE REVOLUTIONAR?\\n\\nBOGDANOVICI,CU CONTRACTUL DE MANDAT IN DOSARUL DE PITESTI,RAMINE REVOLUTIONAR PENTRU CA A FOST OMUL SECURITATII??\\n\\nINTERESANT CAPITOLUL \\\" REVOLUTIONARI!\\\" ;-u kiss tongue laugh smile) question question question
Cornel Studencu pe 17 Aprilie 2012, 18:27
#11
Degeaba scriem și vorbim....
Dar dna Nicolaie (Tibișir ) Virginia, dar Stelică MUȘAT, dar Pașca, dar Brezaie,dar Zlătan Paulin, dar Bogdanovici,dar Dumitru Samuil -șpăgarul,etc . ce revoluție au făcut ? Poate Marea Revoluție Socialistă din Octombrie 1917 și noi deabea acum am aflat ., sau Revoluția Franceză și s-au reîncarnat în 1989 !
ENACHE B pe 27 Februarie 2012, 11:50
#10
ACEIASI
Aceleas persoane care au certificat de revolutionar sunt si pensionari pe caz de boala,mai au un handicap....DNA??? Ne trebuiesc banii de la acesti impostorii.Proprietati la mare in delta la munte fara sa munceasca de 15-20 de ani.
gogutzu pe 19 Decembrie 2011, 18:07
#9
regrete
cite regrete ma incearca acum, dupa atita timp! daca stiam ce va urma, ii impuscam acolo la primarie.arma aveam la mine. uite cine sunt revolutionarii....au aruncat niste gaini congelate pe fereastra, si s-au imbatat ca porcii cu bautura gasita acolo. macar erau eroi-martiri.
DP pe 05 August 2011, 00:14
#8
INTREBARI
d le cazangiu te poti uita in ochii ficei tale sa i spui ca esti,, REVOLUTIONAR\\\'\\\'? ca ai participat la revolutie . Daca poti pacat, daca nu poti atunci renunta cat mai este timp. Stii bine ce ai facut in timpul revolutiei iar eu stiu cel mai bine. cad ti am vazut numele in lista,,rusinii\\\'\\\' nu mi a venit sa cred ca te poti injosii atat de mult incat sa intri in tagma,,PROFITORILOR FARA SCRUPULE\\\'\\\' CE REVOLUTIE A FOST LA TR MAGURELE?
Vio pe 30 Iulie 2011, 11:37
#7
Nesimtitul Mohanu
Cat de nesimtit este Mohanu!!! Se vrea revolutionar? Pai el uita ce beneficii a avut de pe urma functiei de secretar de partid la Liceul Industrial? Pe el in aceasta functie l-a prins Revolutia. Cum ar veni, el ar fi vrut sa lupte impotriva lui.Si acum ne fura banii din buzunar luna de luna,pentru platile de milioane la care au dreptul revolutionarii... Asta n-are pic de rusine, ca de bun simt, nici nu poate fi vorba. Si aud ca acum ar mai vrea sa candideze din nou.Culmea nesimtirii !!! S-au adunat prea multe si ne-a prostit destul. Ajunge !!!
q pe 29 Iulie 2011, 20:00
#6
ptr abatech
,invatza, nu este in dictionarul limbii romane esti la fel de bou
abatech pe 29 Iulie 2011, 18:26
#5
gramatica
invatza sa scrii asta cu \\\"m-ai dam\\\" boule !
q pe 29 Iulie 2011, 18:04
#4
ne-am saturat sa le m-ai dam bani
sa se ia la controlat - verificat fiecare dosar in parte si impostorii-falsii revolutionari sa fie bagati la puscarie-huo excrocilor
nae pe 29 Iulie 2011, 16:18
#3
SA VA FIE RUSINE!
TOTI DERBEDEII ORASULUI I-TI RID IN NAS,SI TE SFIDEAZA CU BANII FURATI LUNA DE LUNA DIN BUZUNARUL MEU SI AL TUTUROR.NEBUNU,CHIORUL MITROI N,,CATANA,CHIURTU V,BINJUNG M,BARAN A,VLADUTU M,BARCANESCU.LOTREA I,EPURE,LIA I,NICUTA G,GEANTA(DINU),VULCU I,COJACA M,CURCAFA V,DELCEANU V,ZORILA N,PANEA T,NEDELCUTA M,BUJOREANU T,NASTASESCU I,ION GRIGORE,ZLATAN P,si multi altii,care au stat in fata gloantelor,si au fost impuscati,si batuti de colegii lui BARAN.DERBEDEI,SECURUISTI,TURNATORI POCHERISTI BETIVANI,CONDAMNATI DE DREPT COMUNI,COMUNISTI,MILITIENI.SA VA FIE RUSINE!PRAFUL SA SE ALEAGA DE BANII PE CARE II LUATI PE NEDREPT.EU LUCREZ PE O LEAFA DE 1100 LEI,12H\\\\ZI.
Nasul pe 28 Iulie 2011, 19:33
#2
revolutionarii de mucava
Amintiti-va de Epure Ilie, activist de partid,Ivan Victor, care in timpul revolutiei era student la Stefan Gheorghiu,fostii politisti Petcu si Baran. Ia sa va spuna Gaman, cate certificate a vandut pe \\\"filiera\\\" Brasov.Cati ani avea fi-su la revolutie? L-a facut tac\\\'su revolutionar.Stiti unde a facut Iepure revolutia? In podul unei case din Lita, unde il ascunsese tatal lui Dragnea. Pentru ce le platim noi acestor nemernici atatea milioane lunar? Si lui Mohanu ce-i mai trebuia ? Nu-l primea Ely in pat, daca nu era si el revolutionar? Aici sunt banii nostri.Vedeti cine ne minte si \\\"conduce\\\" destinele orasului nostru de 15 ani? Un impostor : Nae Mohanu.
insideversion pe 28 Iulie 2011, 03:32
#1
Nu doarme Dumnezeu...
Ar mai fi de adaugat si alte cateva nume: Ciprian Chiurtu, care mai mereu n-a stiut decat sa faca pe smecherul, motiv pentru care din cand in cand si-o lua pe cocoasa de la te miri cine (asta se intampla pana in anii \\\'90). As mai adauga un al doilea nume: Stefan Cazangiu, actualmente seful celor ce fac c*ratenie in Turnu Magurele (pila a lui musiu Mohanu), iar la acea vreme dispecer la defunctul IJTL, cunoscut ca fiind si un mare afemeiat si laudaros (referitor la beneficiile primite ca asa numit revolutionar). Ce-ati facut, natarailor, in acel mic orasel, revolutia cui si pentru cine? Evident ca atat cei mentionati in articol cat si cei mentionati de mine, faceau parte din aceiasi adunatura care-si pierdea timpul toata ziua in barul hotelului sau la colt de strada, iar acum sunt marii revolutionari ai amaratului ala de oras. Sper ca cel de sus sa nu doarma si sa faca dreptate cat mai c*rand! Nu de alta, dar cu banii primiti aiurea de acesti indivizi, se poate face ceva chiar necesar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.