Turnu-Măgurele - Mohanu şi oamenii lui Dragnea sunt trişti!

12 Iunie 2011, 00:16 | 4587 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Zambetul trist al lui Mohanu

Lovitura primită de Dragnea pare să fi ajuns, prin ricoşeu, la toţi pesedistii din zona Turnu-Măgurele. Căţeii lui Dragnea sunt negri de supărare şi nu ştiu ce să mai zică. Nesiguranţa, în legătură cu această nenorocire, îi sperie mai ceva ca bomba atomică. Tot universul lor se raporta la Dragnea şi la hoţiile lui. Nici unul nu credea că atotştiutorul, invincibilul Dragnea, va fi răpus. Pesedistii dominau oraşul şi nimeni nu le zisese până acum să se dea mai încolo. 

Mitingistii şi războinicii lui Dragnea, cei care visau să-i spânzure pe Băsescu, Boc, Udrea, Videanu şi pe toţi cei care au distrus poporul, au rămas cu gura căscată şi privesc cum conducătorul lor este "devorat", fără nicio şansă de revenire. Petrecerile de la Casa Armatei unde se făceau tot feluri de planuri, dar şi celelalte "reuniuni" de partid, se dovedesc a fi socoteala de acasă care nu se potriveşte cu cea din târgul Bucureştiului.

Frica este unul din cele mai puternice sentimente şi a  venit momentul să-l încerce şi cei care au tăiat şi spânzurat în zona noastră. De ce frica? Pentru că, în toţi aceşti ani, au făcut ce au vrut, fără să respecte nici măcar legile bunului simţ. Dictatura pesedista s-a dovedit a fi doar un vis prea îndepărtat pentru slugile lui Dragnea. Serialul, avându-l pe Dragnea erou principal, va continua şi săptămâna viitoare în media centrală, astfel că durerea pesedistilor va fi şi mai mare.

Teleormănenii ştiau despre afacerile politico-economice ale lui Dragnea, însă, acum, ştie toată ţara despre "vitejiile" jupânului în "războiul" lui continuu cu banul public şi fondurile europene, astfel că viitorul politic al baronului roşu de Teleorman este compromis. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
. pe 11 Martie 2017, 09:57
#6
.
D-le MOHANU,PACAT DE DUMNEATA.CAND ERAI PROFESOR,PARCA ERAI MAI OMENOS... BANII TE-AU SCHIMBAT...PACAT...MARE PACAT...

LACOMIA STRICA OMENIA...
gogo pe 18 Iulie 2011, 07:44
#5
vise, tata, vise!
nu se va face nimic. in 2004, va mai amintiti?\\nhaimanaua de basescu jura ca o sa traga in teapa fe fecioru\\\' de militian din teleormen. si ce-am luat? doar teapa! nu se va face nimic, toti sunt minjiti, si corb la corb nu-si scoate ochii, vedeti-va de treaba. totusi, intreb si eu, ca tot omu\\\' impartial, de ce acest site nu scoate o vorbulita de potlogariile sobolanului portocaliu de nitulescu, facute cu banii din buget? adica din banii nostri. ca bubuie presa, in schimb aici-mucles.asta numai daca aici este un cuibusor de pdl-isti, care ar explica tenta site-ului.
souladdition pe 14 Iunie 2011, 16:49
#4
Macar sa visati, ca in rest...
Va veni si DNA-ul, mai c*rand decat va inchipuiti, voi insa ce faceti in afara de a scrie aici? La teorie toata lumea e spirt, dar cu practica cum ramane? Tare m-as buc*ra sa aud in media ca e razmerita la Turnu Magurele, ca ati intrat peste ciocoii din primarie si asa mai departe, dar ma tare tem ca sunt doar vise...
anonimus pe 13 Iunie 2011, 02:12
#3
nu cred pana nu vad
dupa atatia anii an care nu eram lasati nici sa respiram,ca sa nu deranjam aceasta caracatita pesedista din orasul nostru,acum cand se vad putin temerile marilor nostri conducatori parca nu ne vine sa credem ca si ei pot fi trasi la raspundere...parca este o masina sport care o visam an tinerete si am obtinut_o la o varsta cand nu mai are nici o valoare pt noi..oricum...mai bine mai tarziu decat niciodata. excaim excaim excaim
mike pe 12 Iunie 2011, 22:45
#2
rascoala
am propunere sa nu-l mai lasam pe viciosul dragnea sa intre in sediul cj teleorman sa facem un zid uman
Adam Malysz pe 12 Iunie 2011, 11:54
#1
pe ei !!!
Asa fratilor !!!Sa sarim la gatul lor !Mohanu si gasca lui sa dea socoteala pentru toti banii papati aiurea in acesti ani,in care orasul a ajuns un bordei si saracia e in floare.Numai lor le-a mers bine.Au pus stapanire pe tot ce a fost rentabil in Turnu,si-au facut afaceri din banii pe care noi ii platim.Acum se mareste din nou pretul la apa.Parca n-am fi asezati intre un fluviu si un rau. Asta pentru a se pastra stupul de trantori ai lui Mohanu de la Calor Serv.Acum catva timp primarul spunea ca se fac restructurari.Mincinos batran, ai facut intre timp angajari.Tu ori esti pe dos? Asta inseamna la tine restructurare?DNA-ul,veniti repede la Primaria Turnu,va rugam!Ma intreb si eu asa,intamplator,de unde o fi avut Cuclea 650 de milioane de lei,sa-i dea fostei neveste dupa divort?El parca e bugetar ...Are cumva si venituri provenite din spagi?Cineva trebuie sa verifice aceste chestii si multe altele...Ia sa vedem ii mai arde vicelui de jogging cu Simona Ghinea noaptea pe la stadion ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.