Primari PSD din Teleorman recunosc faptul că plătesc participanţii la mitingul de mâine - înregistrări audio

26 Octombrie 2010, 22:36 | 2998 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal

Aşa cum era de aşteptat, apar şi dovezile că acţiunea PSD este una de amploare şi prost regizată. Ceea ce se dorea a fi un miting al sindicatelor este doar o parodie PSD. Mulţi primari au fost obligaţi să aducă oameni la Bucureşti. Agenţia de presă hotnews.ro a prezentat două înregistrări  cu primari PSD din judeţul Teleorman. 

 

  Ascultă înregistrarile audio: 

 

 

 

 

Primarii PSD recunosc faptul că pregătirile se fac la nivel de partid. L.Dragnea a dat ordin şi toată lumea trebuie să execute. Vai de aceşti primari care au fost înregistraţi de hotnews! Credem că urechile lor vor auzi multe vorbe "bune" de la acest baron al judeţului. Iată că mitingul de miercuri este tot o manevră a acestui partid care doreşte cu ardoare să ajungă la putere. Pesediştii speră şi ei că dacă adună "prostimea" câtă frunză şi iarbă, se vor găsi nişte "Grivei" s-o pună de vreo revoltă armată. Tolăniţi în fololii, în faţa LCD-urilor enorme, vor urmări cum va curge sângele "prostimii" şi apoi vor prelua controlul la momentul oportun. Ştim că sună cunoscut dar atâta pot. Ascultând înregistrările îţi dai seamă de lipsa de moralitate a acestui partid numit PSD.  

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ppuyyitu pe 05 Decembrie 2011, 08:43
#4
Is it yours too
Very nice site!
Adrian pe 27 Octombrie 2010, 15:06
#3
@all
sper sa se iasa cu scandal maine si sa moara toti protestatarii (niste idiotii la fel ca si cei care ii conduc si la fel ca si cei aflati la carma tarii)... la munca
SIMI pe 27 Octombrie 2010, 14:56
#2
FAPTE NU VORBE !
De ce,domnilor,nu sesizati DNA-ul impotriva acestor primari ? Asa se va ajunge si la acest Dragnea,care pare ca este din ce in ce mai disperat.Luati si voi masuri mai dure,daca tot sunteti la putere. Sau va este teama,si daca da,de cine ?
dan pe 27 Octombrie 2010, 11:26
#1
Miting PSD
Sa stiti ca se foloseste si termenul de \\\"pulime\\\" il folosea Sechelariu chiar si Nastase!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.