Partidul lui Ponta şi Dragnea plânge să între la guvernare.

23 Octombrie 2010, 00:14 | 2613 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

 

Partidul lui Dargnea si Ponta, marele partid de stânga, ce deplânge din adâncul sufletului său (fost?) comunist soarta celor mulţi şi defavorizaţi de sorţii politici, e vorba, desigur, despre PSD, este partidul cu care Iliescu a condus ţara vreme de vreo 11 ani postrevoluţionari.

Îl auziţi acum vuind în opoziţie şi criticând „nedreptăţile” sociale care au aparut acum. Să luăm, de pildă, pensiile. Partidul lui Ponta si Dragnea este profund îndurerat că există oameni care au pensii mici. Cu siguranţă, sfiinţiile lor politice nu au niciun amestec în chestiunea în cauză. Pe vremea când ne guverna Năstase toţi aceşti pensionari amărâţi, care acum abia îşi întind zilele, huzureau. Bătrâna din Maramureş, cea cu pensie de cativa  RON, avea pe vremea PDSR (cum se numea acelaşi lup, dar cu alte laţe) vreo 2-3 milioane, în bani vechi, de şi-ar fi putut cumpăra plasmă şi iPod în acei ani. Doar acum a lovit-o recesiunea. Şi d-aia e bine că partidul acesta cu inimă şi dragoste de omul simplu ne ia apărarea. Faptele acestui partid vorbesc de la sine.

Veniti in Teleorman, judet condus de peste 14 ani de secretarul general al PSD, L.Dragnea. Laptele si mierea curg pe toate strazile, saracia este un cuvant care a disparut din vocabularul oamenilor, veselia este prezenta in tot judetul. Doar cei care n-au trecut prin Teleorman pot vorbi de un judet sarac.

Prealuminata Ecaterina Andronescu este unul dintre criticii acerbi ai stării actuale a învăţământului românesc. Susţine şi ideea măririi salariilor. Vorbeşte şi despre corupţia din sistem. Toate aceste neajunsuri nu existau pe vremea când, cu multă înţelepciune şi indiscutabilă dreptate, sus-numita cârmuia ministerul educaţiei. Doar rauvoitorii au numit-o Abramburica! Doamna cu glas suav, părul negru şi ochelari de baga nu făcea niciodată aprecieri injuste. Cum ar fi să laude învăţământul românesc doar pentru că o mână de olimpici reuşeau performanţe deosebite. Dumneaei ştia foarte bine că aceştia reprezintă o minoritate, iar profesorii care îi pregăteau o elită, oarecum marginale sistemului. Dimpotrivă, era preocupată de marea masă, oferind stimulente atractive pentru cei care se gândeau să urmeze o carieră didactică. Până şi inginerii sau avocaţii ar fi dat orice să poată intra în sistem.

Dar că tot îi pomenirăm pe avocați, să ne amintim de vajnica luptătoare anticorupţie Rodica Stănoiu. A stat la acel minister în perioada cea mai lăudată de Uniunea Europeană. Niciodată România n-a primit atâtea buline roşii, ca să zic aşa, ca atunci când PSD-ul ne guverna. Pun pariu că unii s-au gândit să importe modelul nostru. Atâta transparenţă, atâta lipsă de echivoc în decizii, atâta profesionalism în instrumentarea cauzelor, separare netă între justiţie şi politică. Corupţia n-a existat decât în minţile afumate sau prăfuite ale unor nostalgici după alte vremuri. Ciocoii şi burghezii de altădată nu puteau suporta să vadă că ţara merge atât de bine guvernată fiind de socialişti, aşa că inventau minciunele, dar care se vădeau pe dată ridicole în faţa unor monumente de corectitudine şi imparţialitate. Tot acei venetici au inventat, de exemplu, sintagma „baroni locali”, dar ea nu avea acoperire în realitate.

Orice membru al PSD era profund responsabil pentru tot ceea ce făcea şi dădea socoteală cu proptitudine în fața alegătorilor. Nu au nimic ce li s-ar putea imputa. De aceea pot vorbi astăzi de cinste, onoare, dreptate. Partidul lui Ponta si Dragnea este speranta tuturor. Senatorul C.Voicu asteapta de vreo sase luni in arest ca partidul sau sa ajunga la guvernare ca sa preia ministerul de interne, Vantu asteapta finantele, pentru ca impozitul datorat statului sa se evapore, Voiculescu sa primesca, odata si-odata, terenul din Baneasa, etc. Viitor de aur  ne asteapta cu asemenea conducatori.

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
RALUCA pe 24 Octombrie 2010, 22:44
#2
Sa intre odata!!!
Dar, nu ar fii mai bine sa intre la puscarie.Ei,dar toate la timpul lor.
dan pe 23 Octombrie 2010, 11:17
#1
Lapte si miere
Pe vremea lui Nastase cine a uitat pensionarii se asezau la coada la farmacii de la ora 6 dimineata, si nu exista nici pensia sociala pentru cei ce au lucrat la colectiv care acum este de 350 lei parca.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.