Stenogramele lui S.O.Vantu - hârtia de turnesol pentru Dragnea şi compania.

18 Octombrie 2010, 18:46 | 2831 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 

Au apărut, cu întârziere, stenograme din dosarul lui S.Vantu, individul urmărit în legătură cu favorizarea infractorului N.Popa, omul de paie al lui Vantu, pus să conducă jocul piramidal numit FNI. Acest joc piramidal, botezat pompos fond de investiţii, nu a fost decât o înşelare a trei sute de mii de români. Vantu, patronul postului Realitatea, a vorbit în aceste stenograme lucruri pe care lumea le bănuia  dar care acum sunt scoase la iveală fără drept de replică. L.Dragnea apare într-o convorbire între Vantu şi Cozmin Guşă, în legătură cu un dosar penal al tartorului şef al Teleormanului. Iată fragmentul în cauză, publicat în Evz.ro: 

 

 "S.O. Vîntu: Ştii că i-a deschis şi lui Dragnea dosar, lui Nichita i l-a reactivat... 

 

 Guşă: Da, apăsa pe ei. Dragnea se dă puţin artist, că vrea să pară victimă pe acolo.  

 

 S.O. Vîntu: Nu, chiar i s-a deschis. Am vorbit cu Nazat în seara asta. Chiar i s-a deschis dosar, Nazat fiind fost coleg de liceu şi facultate cu Dragnea, adică sunt prieteni vechi.  

 

 Guşă: Am înţeles.  

 

 S.O. Vîntu: Nu se dă artist, că de la Marian ştiu, m-am întâlnit cu el, că tot este el avocatul meu veşnic, să mă punctez cu el pe nişte chestii. Şi e pe bune cu Dragnea, nu e la mişto. " 

 

 Ei, acum se explică de ce Dragnea doreşte atât de mult să ajungă la guvernare, poate chiar ministru, pentru că dosarul penal să fie făcut dispărut. Din stenograme rezultă că Vantu este cel care dictează linia postului, că nu mai acceptă altceva. Vantu spune că nu există libertate editorială, ci doar linia patronului. Chiar spune într-o convorbire cu D.Buşcu, un "deontolog" de doi bani, că dacă el decide să susţină guvernul, tot trustul  său trebuie să facă aşa din acea clipă. Aceste stenograme vorbesc despre politica şantajului, despre cârdăşia dintre afaceri, ziarişti şi oameni politici. E revelatoare în acest sens convorbirea lui Vantu cu M.Geoană,  chiar în ziua turului al doilea pentru alegerile de preşedinte. Iată transcrierea, tot de pe evz.ro: 

 

 "SORIN OVIDIU VÎNTU: Alo!  

 

 MIRCEA GEOANĂ: Bună! Ce faci? Iartă-mă, n-am auzit telefonul, că eram într-o zonă mai proastă. 

 

 SORIN OVIDIU VÎNTU: Domnul meu, nicio problemă! Vreau să fiu primul român care vă adresează urarea de: Felicitări, domnule preşedinte al României! 

 

 MIRCEA GEOANĂ: Doamne ajută! Ce cifre ai? 

 

 SORIN OVIDIU VÎNTU: Domnule preşedinte al României, sunt primul român care v-a spus astfel. V-aş ruga, totuşi, să mă notaţi în catastifele istoriei. 

 

 MIRCEA GEOANĂ: Am notat. Deja sunt cu pixul în mână. (Râd amândoi.)” 

 

 Aşa vorbea candidatul PSD cu un individ care a furat economiile a 300 000 de români, despre care se ştia că l-a ajutat pe infractorul căutat de Interpol, N.Popa. 

 

 

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.