Superofertă de toamnă a PSD-ului lui Dragnea - stimulente la toată lumea

17 Octombrie 2010, 22:24 | 2627 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

 "Dacă venim noi la putere în ţară va curge numai lapte şi miere. Nu trebuie să mai munciţi, o să trăim cu "stimulente". Aceste stimulente minune vor fi în casă la tot românul". Aceasta a fost oferta partidului condus, încă, de Iliescu.

 Nu vedeţi că nimeni din Opoziţie, PSD sau PNL, nu pomeneşte de MUNCĂ, ca singura resursa de bunăstare ? Indivizii ăştia au înţeles că românii au alergie la perspectiva de a munci şi o evită. PSD-ul câştigă în judeţele sărace, nici un judeţ bogat nu votează cu acest partid. De ce oare? Ei vor să aibă oameni săraci fiind un partid socialist.

 Judeţul nostru este cel mai bun exemplu de conducere pesedista, Dragnea fiind un membru de frunte în conducerea acestuia. Aşa va fi condusă şi ţara dacă vine la putere acest partid. În judeţul nostru corupţia şi dictatura lui Dragnea este prezentă în toate structurile. Clasa conducătoare se bucură de privilegii iar majoritatea locuitorilor se luptă cu sărăcia.

 Iliescu a vorbit la congresul  PSD despre reformarea statului şi a făcut o comparaţie cu Polonia. După căderea regimului comunist în Polonia s-a făcut adevărată reformă, s-au luat măsuri dure şi acum polonezii o duc bine. Tot Iliescu s-a plâns că organismele internaţionale au finanţat statul polonez în comparaţie cu noi care primeam foarte greu împrumuturi. Păi cum să ne împrumute pe noi când Iliescu şi cu ai lui nu au avut interesul să aplice măsurile de reformă care să dezvolte România? Iliescu nu a dorit o democraţie verificată în statele civilizate, ci una originală. A fost atât de productivă această democraţie a lui Iliescu, încât nu se mai termina cu reforma, treceau anii şi noi tot reformam.

 Dacă se amână restructurarea statului şi nu se trece la eficientizarea instituţiilor şi se continuă cu populisme o să ne împrumutăm pentru a trăi în loc să investim banii pe care îi luăm de la organismele internaţionale. O să fie şi mai greu dacă lăsăm să treacă timpul şi nu vrem să facem ce trebuie.

 Lupta cu statul mafiot şi clientelar este dură. Am văzut cu toţii greva de la finanţe atunci când nu au mai primit stimulente. Guvernul a scos la lumină corupţia şi mafia gulerelor albe. În prima zi de grevă partidele de opoziţie şi televiziunile mogulilor au susţinut protestul şi au criticat guvernul că lasă nişte "sărmani" bugetari să moară de foame. A doua zi când s-a relevat nivelul corupţiei şi când gunoiul nu mai putea fii ascuns sub preş, din cauză că guvernul nu a putut fii şantajat de sindicate, televiziunile au schimbat macazul şi au întrebat guvernul de ce nu s-au luat măsuri mai de mult, deşi cu o zi înainte plângeau pe umerii greviştilor.

 Credeţi că dacă la guvernare se afla actuala opoziţie mai ieşeau la iveală asemenea lucruri? Evident că nu.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
RADU pe 18 Octombrie 2010, 20:21
#3
Teoretic,simplu
Ai mare dreptate,DANE.dar,acesti oameni care asteapta ceva bun,de 20 de ani,au creierii spalati.Lor nu li se poate schimba optiunea,decat,repetandu-li-se,cum a facut-o PSD-ul,obsesiv,cat de buni si competenti sunt ei,si cat de prosti si rai sunt toti ceilalti.Cum poti oare schimba o majoritate,saraca,mintita,furata si zilnic dezinformata ? Doar spundu-le tot ce se intampla in acest oras .
Andronic pe 18 Octombrie 2010, 15:00
#2
SOV
http://www.danandronic.ro/exclusivitate-s-o-vintu-catre-seful-de-la-realitatea-tvnu-sunteti-liberi-nene-va-convine-lucrati-nu-va-convine-plecati-ce-mare-cacat.html
dan pe 18 Octombrie 2010, 11:43
#1
Mai diversificati umpic
Mai diversificati si voi umpic daca vreti sa va cresca numarul de accesari, ca despre Dragnea si Mohanu e lamurita lumea, e clar ca in 14 ani au facut si au dres multe magarii. faceti niste link-uri catre bloguri citati opinii din presa centrala etc Nu merge numai cu banc*ri si povesti cu talc sau cu poezia saptamanii. Nu trebuie sa faceti mare lucru putin \\\"copy paste\\\" si gata. Citati economisti, sociologi etc
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.