Opoziţia de mămăligă.

07 Octombrie 2010, 22:40 | 4939 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 Opoziţia actuală, mai ales PSD-ul, este o opoziţie care nu are vreo soluţie. Singurul lucru care-i uneşte este dorinţa de a veni la putere pentru a putea beneficia de deliciile ei.

 L.Dragnea, secretarul general al PSD, a fost plecat în China pentru a se împărtăşi  din experienţa Partidului Comunist Chinez. Va daţi seama ce ne astepata dacă acest partid, PSD, va ajunge iarăşi să conducă ţara. Acest partid nu înţelege ce se întâmplă în societate şi în economie, nu are un program de ieşire din criză. PSD-ul este un partid consumator de resurse  şi nu unul creator de resurse. În situaţia actuală, acest partid la guvernare este sinucidere.

 Ponta, copilotul de la cursele auto, clasa A, de la amatori, a rămas acelaşi amator în ale politicii. Realitatea şi Antenele fac emisiuni interminabile despre corupţia celor de la putere, însă, dacă ar fi avut ceva palpabil, cât de mic, împotriva lui Băsescu, a  Elenei Udrea sau mai ştiu eu cui, era deja demis Băsescu, să fiţi siguri. Deci tunuri ca la PSD, mineriade şi "privatizări strategice" nu s-au mai întâmplat. Aia cu "regii asfaltului" e doar gargară, nu au ieşit până acum probe în sensul respectiv.Cu corupţia şi cu marea evaziune este iar gargară. Asta este de când e poporul român şi va dispărea când va dispărea poporul român, e în fibra lui să o ia pe lângă lege.

 Parcă învăţasem ceva la şcoală despre "ocaua lui Cuza" şi nu "ocaua lui Băsescu". Aşa că spre insatisfacţia lor nici atâta merit nu are Băsescu, să fi inventat marea hoţie. Vă amintiţi ce s-a întâmplat pe timpul guvernării acestui partid-căpuşă? Vă amintiţi de Caritas, SAFI, FNI, FNA. Ce bine mai era. Cum luam noi bani de 7 ori suma băgată, ce SUA, ce Germania, ce Anglia, profesorul Stoica şi Ioana-Maria Vlas erau marii guru ai Wallstreetului de pe malul Dâmboviţei. Iar noi fericiţi dormeam în pace. S-a ales praful de aceste mega-escrocherii, sute de mii de oameni au pierdut bani mulţi, case dar vinovaţii sunt liniştiţi şi aşteaptă să revină la putere. În 2012 vine...nu sfârşitul lumii după calendarul maya ci PSD la guvernare.

 Oare ce vor mai vinde? Sidex, Alro, Petrom sunt deja vândute de guvernarea psd-istă din anii anteriori, oare acum ce vor face să-şi umple buzunarele cu bani? Dragnea are pregătite găleţile, pixurile şi gecile roşii, cu care speră să câştige alegerile.  Vom dormi liniştiţi şi-i vom lăsa să lucreze pentru ei?

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
gogo pe 14 Iulie 2011, 22:53
#1
sa mori tu!
sa mori tu ca e de mamaliga! se stringe latu\\\', degeaba chelalaiti javrele dracului, puscaria va asteapta pentru ce-ati facut romanilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.