Circul Ponta, redivivus !

23 Septembrie 2010, 23:22 | 4913 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

O perioadă de timp, şeful PSD, V.Ponta, nu a mai apărut la tv. Ca să recupereze timpul pierdut ba cu raliuri, ba cu vizite prin ţări străine, Ponta a ieşit puternic la atac.

 Astfel, după ce T.Băsescu a spus că va da informaţii despre cine i-a plătit concediul în Liban deputatul Ponta vine cu două chitanţe care să confirme că el este cel ce a plătit hotelul . Că domnul Ponta îşi permite, în plină criză, să arunce 2300 de dolari pentru un scurt concediu, este o sfidare a cetăţenilor pe care pretinde ca-i apără. Neruşinarea nu există la acest individ care jigneşte fără să clipească. După ce a fost numit "micul Prostănac", atunci când a rostit celebrele cuvinte:"Maşina lor de fraudat a fost mai bună decât a noastră", dumnealui recidivează acum când  prezintă o chitanţă pe care, chipurile, a gasit-o chiar miercuri seară, dupa interviul preşedintelui.

 Ne întrebăm cu uimire: cine ţine o chitanţă din luna aprilie  şi pentru ce? Orice om normal, după un asemenea concediu, nu are de ce să ţină chitanţa. Ponta a făcut acest lucru, banuia ca va fi acuzat de ceva? Tocmai faptul ca a prezentat chitanta il acuza, este ceva necurat in plata acestui concediu. Curios!

 O altă modalitatae de a se da în stambă este decizia lui Ponta ca PSD să ceară suspendarea preşedintelui dacă  va promulga  "Legea pensiilor".  Cum nicăieri în Constituţie nu există vreun paragraf care să  incrimineze  promulgarea unei legi, "micul Prostănac" a inventat una. Deşi este jurist, calitate cu care se laudă mereu, Ponta nu-şi da seama de inexistenta motivelor pentru o eventuală suspendare a preşedintelui.

 D-l Ponta şi-a trădat familia: prima soţie + copiii, ca să se recăsătorească cu madam Sârbu care îi oferea o mai mare siguranţă PENTRU A AJUNGE LA PUTERE. Acum face pe corectul şi vrea să dea impresia românilor că toţi ceilalţi sunt incorecţi, el este singurul care ar MERITA PUTEREA....Acesta vi se pare chiar un om corect, cu principii şi care ar putea scoate ţara din criză? Vai de noi! 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
bia pe 28 Octombrie 2010, 10:06
#1
victor
PONTA MICKYMOUSE
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.