Guvernul din umbra întunericului sau cu ce-şi mai ocupă timpul opoziţia.

22 Septembrie 2010, 22:54 | 2398 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Dacă tot nu merge la lucrările Parlamentului, şeful PNL, Crin Antonescu, a descoperit o nouă metodă de a fi prezent la televiziunile mogulesti. Această metodă este "guvernul din umbră". Din plictiseală şi din criză de idei pentru un program politic şi economic, opoziţia a dat în mintea copiilor.

Visând la ciolan cu ochii deschişi, peneleii îşi imaginară un guvern din umbră.  N-au cu ce să-şi ocupe timpul şi locurile din parlament, dar se reped la cumularea funcţiilor ministeriale, scoase dintr-o imaginaţie bolnavă. Singurul aspect sănătos şi real e chiulul inerţial de la noile locuri de muncă virtuală, din palatul „Victoria intunericului”. Dacă până acum umblau cu K.Johanis premier, acum C.Antonescu a devenit "premier din umbră", înconjurat de nişte indivizi care s-au trezit peste noapte miniştri ai "umbrei". Aşa cum Luna are o faţă nevăzută şi aceşti miniştri-fantomă sunt miniştri nevăzuţi în funcţii, pentru că niciodată PNL n-o să câştige alegerile pentru a forma singur guvernul.

Un exerciţiu de imagine care nu face decât să ducă în  ridicol acest partid condus de chiulangiul Parlamentului. Ce să facă liberalii prin guvernul lor umbrit din născare, decât aceeaşi simulare de tratament frectionar la limba de lemn, cu gargară de paduchel săritor în zadar? Astă seară, la Realitatea, a fost prezent întregul guvern din "umbră " al liberalilor, asteptat pe culoarele postului tv  ca salvatori de ţara şi răsfăţându-se cu ore întregi de emisiune. Nici un ministru din umbră n-a prezentat vreun program, problemele discutate fiind obisnuitele atacuri asupra preşedintelui şi Guvernului.

Dacă tot tolerăm astfel de iluzii infantile, vom ajunge mâine-poimâine să-l rugăm pe chiulangiu să remanieze ceva din umbră, până  nu se face prea târziu şi se întunecă afară. După Crăciun gluma deja se îngroaşă în zilele prea scurte, când vor face degeaba umbră Pământului fiindcă n-au timp să mai ia nici măcar vreo măsură simulatorie. După cum o caută, la aşa guvernare întunecată au urgentă nevoie de lumânare.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.