Vantu a fost eliberat. Justiţia şi-a făcut "datoria"

17 Septembrie 2010, 01:36 | 4841 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

Aşa cum era de aşteptat, recursul lui S.Vîntu a fost acceptat şi acesta a fost eliberat. Completul de judecată, în care piesa care a decis, la egalitate între celelalte două judecătoare, a fost Viorica Costiniu, soţia fostului judecător Florin Costiniu, arestat în lotul senatorului PSD Costică Voicu, a acceptat recursul formulat de Vintu.

O minimă moralitate ar fi obligat-o  pe doamna Costiniu să se recuze, unele înregistrări din dosarul soţului său au legătură cu dosarul lui Vîntu.  Evident că nu s-a întâmplat aşa, doamna Costiniu fiind cea care a decis în fapt judecarea în libertate a unui infractor . Nu putem să înţelegem cum poţi judeca un asemenea caz având soţul inculpat într-un dosar de corupţie. V.Costiniu ştie că de la S.Vîntu vin banii pentru coruperea judecătorilor. Aşteptăm să vedem ce imbecilităţi mai poate debita doamna Costiniu ca argument pentru eliberarea lui Vîntu.

Înţeleg că Vîntu afară din puşcarie, după ce declară că îl ajută pe Popa şi că Popa, deşi condamanat la 15 ani, nu este vinovat ! - nu reprezintă nici un pericol în a continua să-l ajute pe prietenul din Indonezia, că Vîntu nici gînd nu are să împiedice extrădarea etc. În această  republică bananieră, care se numeşte România, drepturile criminalilor sînt într-adevăr respectate - ce ne facem cu drepturile victimelor ? V.Costiniu  şi Luciana Mera, cealaltă judecătoare care a votat pentru eliberarea lui Vantu, nu au înţeles un lucru pe care noi toţi îl cunoaştem: Vîntu a ţinut permanent legătura cu un infractor, i-a trimis regulat bani să-i cumpere tăcerea (infracţiunea de ajutare a infractorului).

La postul Realitatea a fost prezentat un interviu acordat de patronul postului, S. Vantu, realizat de A.Ursu . Interviul este de o slugărnicie mizerabilă, mai că nu-i sorbeau vorbele lui Vîntu cei doi (pe lângă Ursu mai era altcineva). La Realitatea toţi neaveniţii fac telejustitie, uitând să vorbească de FNI, FNA, Gelsor şi alte escrocherii ale lui Vîntu. După această eliberare aşteptăm ca cele două trusturi mogulesti să sărbătorească întoarcerea în libertate a lui Vîntu.

Multumiri celor doua judecatoare care au calcat in picioare ideea ca Romania este un stat de drept. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
gogutzu pe 01 Noiembrie 2011, 11:44
#1
haida-de!
mai grecule, justitia si-a facut datoria fata de vintu asa cum si-a facut-o si fata de haissam. dom\\\' profesor stie!!!!! asa ca ciocu\\\' mic si joc de glezne, ca sunteti la fel de patati ca aia de-i criticati voi. anasini sictir bre!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.