La răscruce de Vântu(ri). Deontologii de serviciu ai lui SOV.

10 Septembrie 2010, 13:12 | 2992 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

După reţinerea lui S.O.Vantu, la televiziunile mogulesti au apărut "deontologii" de servicu ai posturilor. A fost o preumblare cum nu s-a mai văzut de foarte mult timp. Toţi cei care i-au mancat din palmă lui SOV au venit la televiziuni şi l-au ridicat în slăvi.

Cel mai penibil a fost Mircea Dinescu, cel care a lăsat Festivalul de la Cetate şi a venit imediat la TV să-şi susţină patronul. Printre multele aberaţii spuse de M.Dinescu, una ne-a reţinut atentia. Vantu este un om "înzestrat cu un autentic talent literar", a scris , cică, nişte poezii în tinereţe. Unde era poetul nepereche, în sufletul devalizatorului FNI şi FNA! Tot Dinescu a mai spus că Vantu a fost urmărit şi că , în buna tradiţie dinesciana, este un dizident . Ca şi Dinescu, dizidentul cu vilă şi socru general de Securitate, şi Vantu este un neajutorat al soartei. Şi, cum zice proverbul:"marile spirite se atrag", un alt poet, A.Păunescu, a lansat gogoriţa că "Vantu rămâne prin faptele bune pe care le-a făcut". Exact, Vantu a făcut fapte bune, plătind din greu kilogramul de osânză al poetului din Barca. Alţi pupincuristi şi lătrai ai lui Vantu au fost primii la post: C.Nistorescu, S.R.Stănescu, B.Chireac şi CT.Popescu au venit la postul deţinut de Vantu şi au făcut declaraţii de iubire către patronul lor.

Moderatoarele şi moderatorii postului Realitatea nu ştiau cum să facă faţă asltului de lingăi ai lui SO Vantu. Toată lumea şi-a dat cu presupusul şi au descoperit că Vantu este nevinovat, o victima a lui Băsescu. Scenariile cretine începeau cu întrebarea idioată: de ce l-au arestat acum? Evident  ca arestarea ,tocmai acum, are conotatii pe care le-au descoperit pasarile latratoare de la Realitatea. Nici un invitat n-a spus ca ,poate, l-au arestat acum pentru ca acum s-au primit rezultatele verificarilor din Indonezia si Cipru, ca acum s-au strans toate probele. Asa ceva este de neconceput pentru vuvuzelele postului tv. Se spune ca arestarea lui ŞOV  face ca lumea să uite de probleme, că televiziunile au acum altceva de prezentat.  

Exact că în povestea "Prostia omeneasca" a lui Creangă, cu drobul de sare care va cădea în capul copilului, ziariştii se plângeau că vor fi ocupaţi cu Vantu, nu cu alte probleme. Ca şi când cineva îi obligă să vorbească până la saturaţie despre Vantu! Măi, jurnalişti de doi bani,plătiţi de S.Vantu cu mii de euro pe lună, vorbiţi despre ce vreţi, nimeni nu vă forţează să faceţi altceva. Sau vă forţează? Cred şi eu că trebuie să-ţi aperi patronul, căci el te plăteşte şi trebuie să te vadă că te zbaţi pentru el. Un alt mogul, Costache Patriciu, a făcut naveta între cele două televiziuni, plângând de mila arestatului. Tonomatele au ţinut să prezinte arestarea lui Vantu ca pe o răzbunare a tiranului, nu ca pe o binemeritată arestare după ce sute de mii de oameni au pierdut bani în megaescrocheria FNI. Despre aceşti oameni nu s-a scos o vorbă, sunt probabil prea puţini, ce mi-e 300 000 de oameni, o nimica toată.

Aşa cum spunea cineva, de astăzi trebuie să între în corul lătrătorilor lui Vantu şi multe ONG-uri. O să aflăm despre condiţiile improprii în care este reţinut S.Vantu, despre faptul că nu este un pericol social, că trebuia judecat în libertate, etc. Aşteptăm să vedem dacă sistemul judiciară românesc a ajuns să fie ceea ce trebuie : un sistem unde infractorii sunt pedepsiţi.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
rusu pe 17 Septembrie 2010, 14:22
#1
sov
Schiopul naibi o sa plateasca intr-un final pentru fraudele date miilor de romani. Daca nu in fata justitiei atunci in fata lui Dumnezeu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.